Český silikony v akci! Kdo má nový vnady?

Koupě nových prsou? V současnosti tak snadné, jako když jdete do krámu pro rohlíky! Trendu podléhají nejen VIP osobnosti, ale jelikož „no name“ nikoho nezajímá, jdeme rovnou k věci. Tyhle tři známé krásky se pyšní novým a nadupaným hrudníkem! Která bude vaší favoritkou?

Koupě nových prsou? V současnosti tak snadné, jako když jdete do krámu pro rohlíky! Trendu podléhají nejen VIP osobnosti, ale jelikož „no name“ nikoho nezajímá, jdeme rovnou k věci. Tyhle tři známé krásky se pyšní novým a nadupaným hrudníkem! Která bude vaší favoritkou?

Už v roce 1932 byla v tehdejším Československu plastická a estetická chirurgie uznána jako samostatný obor. A dnes? Ženy tvoří 90 % klientely a silikonová éra nezná bratra.

Jestli je to dobře nebo špatně, je otázkou diskuze, protože ne všichni umělé implantáty obdivují, ale na druhou stranu, taková vylepšená psí ouška nemusí být k zahození. Příroda nepříroda. Vyprávět by mohla třeba taková Katka Tůmová-Kristelová (prý moderátorka).

I když do psích uší měla daleko, přesto si nové melouny v roce 2013 nechala vymodelovat. To, že ji i tak Kazma poslal k vodě, je druhá věc. Každopádně, seznam VIP s novými pahorky se čím dál víc rozšiřuje. A loňský konec léta a začátek podzimu jsou toho důkazem. Které osobnosti se nebály jít pod kudlu?

1. Sexy spíkr Zorka Hejdová

Čtyřiadvacetiletá moderátorka Zorka Hejdová už dávno tušila, že k její výstavní figuře ty jedničky prostě nejdou, a tak se rozhodla pro nové trojky. A udělala dobře! Teď je maximálně symetrická a hlavně ještě víc sexy, počínaje jejíma dlouhýma nohama. Není divu, že si ji manžel Míra hlídá. Je to super samice, na které se snad, doufejme, nepodepíše ani nějaké případné budoucí těhotenství. Byla by to velká škoda!

2. Nosková? I zpěvačky musí vypadat!

Jedenatřicetiletá muzikálová zpěvačka Míša Nosková, ještě nedávno zrzečka, nyní blondýna, se rozvedla a zhubla. To druhé mělo po těhotenství zásadní vliv na její hrudník. Velmi ráda navštívila kliniku plastické chirurgie a má taky trojky. Samou radostí se nemohla dočkat, až sundá pooperační podprsenku, a když se tak stalo, větrá je, kde může. Naposledy u moře, kam se vydala s dcerou. Získané sebevědomí jí sluší. A jestli ta prsa? To zhodnoťte sami.

3. Veronika Machová. In i v Rusku

Pokud se řekne čtyřiadvacetiletá Veronika Machová, asi vás toho moc nenapadne. To, že je Česká Miss World 2010 a návrhářka, nějak vyšumělo. Spíš je známá jako partnerka hokejového útočníka Romana Červenky, který momentálně působí v SKA Petrohrad.

Právě s jeho svolením si Verča z Ruska, kde společně žijí, odskočila na brněnskou kliniku a nadělila si vánoční dárek, ze kterého prý byl sám Roman nadšený. V Petrohradě bude tát sníh, a kdyby nějaký byl i u nás, asi by to dopadlo stejně! Dobrá investice se hned pozná!

Tak co, která VIPka se nejvíc líbí vám? A tipnete si, která bude další? Tipy na to, která by plastiku potřebovala, hoďte do diskuze pod článek!

Autor: Daniel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Základní seznam necelebrit v ČR

Michael Douglas. Všechno, co jste věděli i nevěděli