5 způsobů jak vyběhnout s jehovisty!

Za domovními dveřmi dvojice se Strážnou věží v ruce. Situace kterou již zažilo mnoho z vás a další brzy zažijí. Jak z ní ale originálně ven? Dáme vám návod…

Svědci Jehovovi

Satanismus

Nebojte se, není potřeba šlapat z bláta do louže. Ale pokud vylezete ze dveří s obráceným křížem a slovy: „Ach Satane, ty vládče všeho míra, jak skála pevná je má láska k tobě.“ Uvidíte, jak jehomistři zblednou. Pokud tedy rovnou nevezmou nohy na ramena.

Pes

Samozřejmě pokud máte čivavu, jehovisty asi úplně nevyřeší. Ale nemusí to být hned vlkodav, aby při správné motivaci prohnal jehoslouhy natolik, že si příště rozmyslí, jestli zazvonit právě u vás. A kdyby přece, výhoda psa je opakovaná možnost použití.

Pepřový sprej

Dostřel 4 metry, 15% roztok z pálivých papriček. Po zásahu sice jehovisté budou dál vydávat zvuky, ale rozhodně jiného charakteru než do použití spreje. Jejich zarudlá bělma budou dostatečnou satisfakcí za to, že vás vytáhli od sobotního oběda.

Strážná věž

Tahle varianta sice vyžaduje trochu sebezapření, ale za to je velice spolehlivá a diskrétní. Opatříte-li si výtisk Strážné věže, můžete jím vesele mávat komukoliv, kdo vám zazvoní u dveří. Pozor ovšem! Pokud jehovisty přesvědčíte o tom, že jste jeden z nich, riskujete, že se vám budou chtít nakvartýrovat domů. A to věřte, že fakt nechcete!

Pozvání

Možná se vám to po přečtení předchozího modelu bude zdát postavené na hlavu, ale skutečně. Nic nevyvede jehovistu takovým způsobem, jako když jej po představení pozvete domů. S jehovisty se to má obdobně jako s podomními prodejci. Jsou na odmítnutí zvyklí. Jakmile jim někdo otevře a pozve je dál, je automaticky podezřelý. Pokud se s koktáním nevzdálí hned, nenuceně si začněte pohrávat s nožem, který jste úplnou náhodou nechali položený na botníku. Nezvaná návštěva velmi rychle vyklidí pole. To vám garantujeme.

A co už jste zkusili vy?

Autor: Amon Surtur

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jste připraveni na rok 2015? Tyhle předpovědi děsí svět!

6 roštěnek, které v minulém roce zkrásněly