Jste připraveni na rok 2015? Tyhle předpovědi děsí svět!

Předpovědi na tento rok? Vypadá to, že dobrých zpráv ubývá! Mají pro nás vědmy, astrologové a prorokové aspoň něco pozitivního? Zázraky nečekejte. Ani teď, ani za rok, ale jestli si chcete zkazit den, čtěte dál!

Předpovědi pro 2015

Rok 2015 a předpovědi? Podle některých astrologů prý dobrý pro studium. Jinak to vypadá na kolaps finančního systému, velké napětí a trauma z násilí a nedostatku financí, které potrvá do 17. března letošního roku. Pak by po sedmi letech mělo být – aspoň krátce – ukončeno sedmileté období ekonomického stresu. Tvrdí to uznávaný britský astrolog Jonathan Cainer. Jen aby se nepřepočítal…

Období od dubna do října patří mezi úřední hodiny temných sil, takže o násilí, touze po moci, falši a klamu nebude nouze. To zase hlásá jistý americký astrologický portál Lucky Jupiter. A jak to vidí vědmy?

Bude ještě někdy líp? Zlatý oči!

Jedna z nich, která věští z palmových listů, říká, že za houby to bude stát celé. Bankovnictví má jít do háje (potvrzuje tak kolaps finančního systému, který má však podle ní vyvrcholit až v polovině roku 2017).
Dotyčná popisuje přibývání násilí a agresivitu, deprese z nedostatku pracovních míst, jenž vyústí k rabování a stávkám v hlavních městech Evropy – včetně Prahy, Paříže a Berlína.

Zároveň upozorňuje na plýtvání přírodními zdroji lidstvem, které se začne úročit. Aktivita údajně dávno vyhaslých sopek, zemětřesení, hlad… Prostě super vyhlídky.

Nezáleží, jestli jim věříte nebo ne, vždyť pravda se ukáže, až přijde čas. Každopádně, i Nostradamus, francouzský prorok a dvorní lékař Karla IX., měl na rok 2015 jasný názor.

Věštby z dávných dob? Varovné!

Jeho poznatky, které uveřejnili odborníci na jeho proroctví ze specializovaného portálu Predictions of Nostradamus, se týkají hlavně nebezpečí ze strany již pohřbených lidí, kteří začnou ožívat a vylézat z hrobů, protože peklo se prý plní a již není místo pro nově příchozí zhýralé duše. (A to ještě nepočítal s těmi, kteří jsou momentálně u koryta v rámci naší státní správy. Až ti odejdou, to teprve bude fičák!)
Je zajímavé, že Nostradamova věštba se taktéž týká finanční krize (prý by tento rok měla přijít další, aniž by skončila ta předchozí z roku 2008) a shoduje se i se slovy „palmové vědmy“, neboť upozorňuje například na erupci italské sopky Vesuv spojenou se zemětřesením a otřesy půdy na západě USA.

Předpovědi další světové války?

No a mezi perličky patří i vize počátku třetí světové války, která by měla začít útokem na Írán. Plnění všech výše zmíněných vizí by mělo začít právě tento rok. Tak jak? Jste na něj připraveni, nebo vás prorocká slova nechávají v klidu a svůj vychlazený drink si užijete bez chmurných myšlenek?

Autor: Daniel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Předsevzetí, která se dají dodržet!

Nejúspěšnější herní vývojáři současnosti