6 ROŠTĚNEK, KTERÝ V MINULÉM ROCE ZKRÁSNĚLY

Krásných bab není nikdy dost, a proto nás těší, že z těch méně atraktivních se někdy vyklubou docela šukézní kusy. Kterým mediálně známým roštěnkám kila dolů prospěla?

Ženský se třídí mezi kočky a ztracený případy. Někde mezi nimi je kategorie těch, které v sobě mají jistý potenciál a něco se vám na nich líbí. To „něco“ se třeba vyloupne časem, věkem, zklamáním – prostě dozráním. Chcete konkrétní případy? Tady jsou jména těch, který na sobě v loňským roce zamakaly!

1. Boubelka Nicol Štíbrová? Dávno ne!

Osmadvacetiletá blondýnka Nicol Štíbrová dřív, když hrála v Pojištovně štěstí (smích stranou, dostala za to zaplaceno), byla za tu nudnou, oplácanou a šedou myš, za kterou jste se modlili, aby to „něco“ vyšlo na povrch. Dlouho se tak nedělo, až Nicol dostala rozum, začala se o sebe víc starat, sem tam proběhla posilovnou, zesvětlila vlasy a zkrátka dala se dohromady. Teď už by stála za hřích, akorát je to vegetariánka, takže steaky doma nevyváří. Škoda, byl by to její další bonus!

Ewa Farna

2. Konec macandy Farne? Doufejme!

Do sebe šla i jedenadvacetiletá polsko-česká zpěvačka Ewa Farna. Už nepůsobí tak hrozivě „kolosálně“ jako dřív. Možná už konečně pochopila, že když zhubne, vynikne jí obličej, který je asi tou nejhezčí částí na ní samotný. Kéž by už nikdy nenakynula do takových rozměrů, který fakt děsí! Odvážnější oblečení jí sluší, to se nedá popřít, tak se drž, Ewo, ať ti z něj zase nevylézají špíčky!

Petra Nesvačilová

Petra Nesvačilová

3. Kouzelnice Petra Nesvačilová

Devětadvacetiletá méně známá herečka, kterou mnozí zaregistrovali ve filmu Pusinky režisérky Karin Babinské, právě kvůli tomuto snímku musela přibrat 12 kilo. Vůbec jí to nesvědčilo. Dlouho je dostávala dolů a výsledek je takový, že pokud jste Petru na konci loňskýho roku potkali na ulici nebo v divadle, utřeli jste si slinu, chlapi. Vyloupla se z ní samice, který dlouhý vlasy a hlavně čtyřky (i po zhubnutí) zůstaly. Co víc by si chlap mohl přát?

Marie Doležalová

Marie Doležalová

4. Éterická Marie Doležalová

Čtyřiadvacetiletá herečka Marie Doležalová (kolegyně předchozí kočky Petry a hlavně Saša z Comebacku) je asi největším překvapením nás všech. Zkrásněla, a když si nehraje na usmrkanou cácorku, je to kus ženský. Asi ta lví hříva a smyslný pohled jí zajistily roli v seriálu Cesty domů. Tam ji rozhodně nepřehlídnete, když vám náhodou ujede ruka na dálkovým ovladači. Maruška nám dozrává, a to je sakra dobře!

Veronika Kašáková

Veronika Kašáková

5. Misska Veronika Kašáková

Finalistka České Miss 2014, to je pětadvacetiletá Veronika Kašáková, kterou sundání sedmi kilíček katapultovalo na seznam pěkně žhavých kočiček. Verča má za sebou kus práce, a tak jistě nebude překvapením, když se jí pracovní nabídky jen pohrnou. Jen tak dál!

6. Došlo i na Adele!

Příjemná změna vzhledu se konečně týká i šestadvacetileté britské zpěvačky Adele, která zázrak z nebe potřebovala jako sůl! Hlas má super, ale kolikrát se na ni opravdu nedalo dívat. Fotky na jejím facebookovým profilu prozradily, jak na tom teď je. Jak to udělala, není jasný, ale to je fuk. Namalovat se umí, oblíknout občas taky, akorát ta celkem berná silueta jí doteď chyběla. Snad bude ve svým snažení pokračovat a už nás nikdy nevyleká vzhledem připomínajícím ledního medvěda. Byla by to škoda.

Adele zhubla

Adele zhubla

Tak co, máte svoji favoritku?

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Michael Douglas: Co jste o něm nevěděli

David Bisek: Ksicht z televize. No a?