30 důvodů, proč je lepší nemít děti!

Můžete namítat, že máte děti rádi a že jim patří budoucnost a podobně! Nesmysl! A proč? Tady je našich 30 pádných odpovědí! A video jako důkaz navrch!

1) Děti stojí prachy – A věřte, že daleko víc, než si myslíte!

2) Zpochybnění otcovství – Nikdo vás v životě nenařkne z toho, že vaše dítě není vaše!

3) Hospoda – S dětmi se s ní můžete rozloučit. A že je to loučení bolestné!

4) Manželka – Viděli jste, co se ženskou udělá porod? Ne? Tak to buďte rádi!

5) Srovnávání – „Podívej, jak se soused hezky o děti stará!“ V životě ne!

6) Rozvod –  Bez dětí je asi 1 500 x jednodušší. Ještě by vám je manželka chtěla nechat na krku! To tak!

7) Kočárek – Máloco je tak ponižující jako tlačit kočárek po městě! To radši latí přes záda!

8) Přebalování – A přece se taková věc najde! Viděli jste to někdy? Cítili jste TO? Apokalypsa!

9) Hračky – S tak důmyslnými nášlapnými pastmi se jen tak nesetkáte! Pokud si pořídíte děti, dříve nebo později vás čeká tance sv. Víta po našlápnutí na některou z nich!

10) Sousedi Doteď vás maximálně zdraví na chodbě a pohoda. Ale počkejte co s dítětem. Ťuťu, ňuňu a div vám nevlezou do kočáru!

11) Tchýně – Dost na tom, že takhle jezdí jednou měsíčně. Dokážete si představit, že máte v bytě její vnouče? Ještě si budete gratulovat, když se vám tam nenastěhuje!

12) Matka – Nemyslete si, že vaše matka bude hodlat zůstat pozadu. Děti jsou jako magnet. Magnet, o který v nejmenším nestojíte!

13) Práce – Odkroutíte si svých 8 hodin a jste v pohodě? S dětmi zapomeňte. Rodičovství je něco jako otroctví. Jen tady otrokář neumí mluvit a slintá!

14) Bordel – Možná vám občas přijde, že máte doma pěkný nepořádek. Ubezpečujeme vás, že ve srovnání s tím, jak to bude vypadat po narození dítěte, je to u vás teď jako u Barbie v pokojíčku!

15) Spánek – Prosím? Alespoň 5 hodin v kuse? Zapomeňte. Dítě je jako budík. Jenže tenhle zvoní, kdy se mu chce, a ne když vy potřebujete!

16) Zvracení – Najednou přestanete být jediní, kdo doma zvrací. Vy to aspoň máte z chlastu. Ale děti? Ty zvrací prostě namísto „ahoj“!

17) Televize – Rádi trávíte sobotní odpoledne sledováním fotbalu? Rozlučte se! S dítětem tak maximálně Bambiho příběhy!

18) Sex – Pomineme, že po porodu se ženská sexualita často mění. Jistě se ale těšíte na moment, kdy vetřelec začne vřískat, nebo dokonce vstoupí do ložnice, když jste v nejlepším! A to se stane!

19) Řev – Děti brečí. Pořád. A skoro nikdy nevíte proč. A když už ano, tak řvou o to víc. Chcete, aby vám prskla hlava? No prosím!

20) Proč? – Garantujeme vám, že do pěti let od narození dítěte z téhle otázky zešílíte. „ A proč má ta paní modré boty?“ „A proč když spíš, tak chrápeš a maminka ne?“ Peklo!

21) Nervy – Už teď dobře víte, že máte jen jedny. A s dítětem? Přihlášku do Bohnic si podejte radši už teď!

22) Kreslení – Nenávidíte? Buďte v klidu. S příchodem potomka budete daleko víc. Nebo si snad myslíte, že ten malý příživník bude chápat, že neumíte nakreslit auto?

23) Pleny – Do teď jste je viděli tak maximálně v supermarketu! Teď vám ale zamoří byt! Ty použité doslova!

24) Mluva – Zapomeňte na všechny ču…, zm.. a deb…! Pokud se dítě něco naučí říkat bez obtíží, jsou to jednoznačně sprosťárny! A to ku*va nechcete!

25) Hudba – Chcete si pustit koncert Iron Maiden, ale manželka vás div nepřizabije? Malý satan zrovna usnul, takže jediný zvuk, který je přípustný je šustot prstů při znakové řeči.

26) Prsa – Viděli jste někdy, co s nimi ty přisáté bestie dokážou? Jako by si nemohli dát k obědu řízek jako my normální lidé!

27) Hlídání – Budete si připadat jako imbecil pokaždé, když budete někde škemrat, aby vám toho démona někdo na chvíli pohlídal, abyste vůbec mohli dojet nakoupit.

28) Likvidátor –  Sbírka CD, ovladač od TV, notebook, mobil. Tohle a daleko víc je v přítomnosti dítěte v permanentním ohrožení.  A dřív nebo později vám něco  z toho zničí. Těšíte se?

29) Teror – Dítě vás bude bít a šikanovat. To vše pod rouškou nevinnosti. A neuděláte s tím absolutně nic! Hlavně bacha na rozkrok!

30) Party – Všechny párty, kterých jste dneska král, vám zůstanou zapovězeny! A to na dlouhá léta definitivně!

Tak co, ještě s ve vás probouzí otcovský choutky? Tak něco pro zasmání v přiloženém videu. Člověka vždycky pobaví cizí neštěstí…;)

Autor: Amon Surtur

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

30 důvodů, proč číst Prochlapy.cz. Necenzurované názory redaktorů!

15 důvodů, proč jsou lyže lepší, než ženská