Nejnovější japonská libůstka – olizování klik!

Japonci jsou hrozně chytrej a pracovitej národ. Ale protože každá mince má dvě strany, tak tyhle svoje klady vyvažujou slušnou porcí nejrůznějších ujeťáren. Tou nejnovější je olizování klik od dveří. A aby to byl pořádnej rajc, tak v podání sexy středoškolaček.

Když jsme na tuhle věc narazili na twitteru (a pak že je k ničemu – kecy!), první reakcí bylo – nějakej fake, fór, fotomontáž. Ale prdlajs! Door Knob Girl, jak se tahle dívčí partička označuje, fakt existuje. A každej den jí rozšiřujou další a další lízačky dveřních klik.

Nejnovější fetiš

Záchodový prkýnko, klávesnice od compu nebo mobil – to jsou jen pro představu stejně špinavý věci jako taková klika od dveří. Přesto, nebo možná právě proto z toho mají Japonci takovou libůstku.

Už jste někdy viděli školníka nebo uklízečku, že by se s klikama nějak speciálně čistili nebo je aspoň nějak otřeli? Ani nemusíte dlouho pátrat v paměti, protože to je utopie. A neděláme si žádný iluze, že právě v Japonsku by to mělo bejt jinak.

Podle fotek je zřejmý, že holky nelení a trénujou ten správnej obliz i doma ve svých pokojíčcích. A některý mladý japonský roštěnky kliky dveří nejen olizujou, ale přidávaj i další level v podobě imitace kouření. Holky se snažej, ale taková kovová klika je studená a i nás nechává tahle zvrhlost docela chladný.

Autor: Zvonimír Bláha

Foto: Sobadsogood.com

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Chlapi v podprsenkách. To ať si Japonci nechají

Unikátní způsoby cestování