KATY PERRY A LENNY KRAVITZ NA SUPER BOWLU. TO BYLA JÍZDA!

Okouzlující třicetiletá zpěvačka dosáhla další mety v hudebním showbyznysu. Během poločasové přestávky na 49. ročníku Super Bowlu předvedla Katy Perry velkolepou show s řadou speciálních hostů. Jedním z nich byl i populární rockový zpěvák Lenny Kravitz. Byla to rozhodně jízda. Koukněte se s námi na záznam.

Americká zpěvačka a textařka, vlastním jménem Katheryn Elizabeth Hudsonová, neměla lehké dětství, jelikož vyrůstala v silně náboženské rodině, která ji dokonce zakazovala číst HarryhoPottera nebo sledovat Šmouly.  Ze zajetí náboženství ji dostala až hudební kariéra, díky které již v sedmnácti letech opustila domov a vydala se tak na nelehkou cestu za úspěchem a slávou v hudebním showbyznyse. V roce 2001 vydala první album, které obsahovalo křesťanské písně.  Prorazit se ji však podařilo až v roce 2008, kdy vyšla píseň a videoklip Ur so Gay. Tímto hitem se dostala i do podvědomí Madony, která si Ur so Gay oblíbila.  V polovině roku 2008 vydala své první úspěšné album OneoftheBoys, a to už hit I kissed a Girl bezostyšně stoupal po žebříčcích hitparád. Od té doby se Katy Perry vyhřívá na hudebním výsluní.

Její soukromý život je ale stále na bodu mrazu. Manželství se zpěvákem a komikem Brandem Russellem skončilo po necelých 14 měsících v únoru 2012. Díky nabitému diáři sexbomba Katy nemá ale čas brečet nad osobním životem. A tak jsme se stali svědky i exkluzivního vystoupení okouzlující Katy Perry a drsného Lennyho Kravitze, které proběhlo o poločasové přestávce ohromujícího Superbowlu XLIX. Přímý přenos této velkolepé show jste mohli sledovat na televizní stanici Sport 1 a Sport 2 HD z neděle 1.2. na pondělí 2.2. Pokud jste to ale prošvihli, podívejte se alespoň na video, které vám přiblíží neuvěřitelnou atmosféru, která tady panovala.

TOP 5 zajímavostí, které jste o Katy možná nevěděli

  • Katy je posedlá čištěním zubů. Někdy si je čistí až 6 x denně, a to jen díky tomu, že chce mít zářivý úsměv jako BritneySpears.
  • Přírodní barva vlasů zpěvačky je blond!
  • V 11 letech se Katy Perry modlila za to, aby jí Bůh nadělil obrovské poprsí.
  • O panenství přišla v 16 letech na předním sedadle Volva při poslechu alba Graceod JeffaBuckley.
  • Nikdy nepodstoupila žádnou plastickou operaci ani zákrok!

Lenny Kravitz taky perlil

Charizmatický rocker Lenny Kravitz vystoupil jako jeden z hlavních hostů Katy Perry. Jen málokdo by asi drsňáka Lennyho šacoval na padesátníka. Letos mu dokonce bude jednapadesát. Jeho prvním hitem se stala píseň It Ain´t Over Til It´s Over  v roce 1991, díky které se prosadil v řadě hitparád, další úspěchy pak na sebe nenechaly dlouho čekat. Není žádným tajemstvím, že Lenny dokázal učarovat mnoho žen. Johnymu Deppovi dokonce vyfouknul Vanessu Paradis. Vztah jim ale nevydržel nějak dlouho. A další jeho známosti dopadly stejným způsobem, Lenny na to konto prohlásil: „Vždy jsem potkal skvělou osobnost, ale ve špatný čas.“ Nejdelší vztah Lennyho trval necelých 6 let, a to s Lisou Bonetovou (47), která byla nejen jeho manželka, ale i matka dcery Zoe Kravitz (26). Po rozvodu mu prošla postelí řada slavných žen jako je například Madonna, Nicole Kidman, Penélope Cruz, Kylie Minoug a Adriana Lima. Žádný z těchhle románků ale nevydržel, a tak se Lenny v roce 2005 uchýlil do 4letého celibátu. „Nemůžu sdílet svou intimitu s ženou, kterou nepovažuji za svou manželku,“ obhájil si Lenny svůj celibát. Podle nejnovějších informací Lenny stále čeká na tu pravou, otázkou však zůstává, jestli se jí vůbec dočká.

TOP 5 zajímavostí, které jste o Lennym možná nevěděli

  • Miluje nošení legín!
  • Byl jedním z milenců Angeliny Jolie.
  • kouřením marihuany začal již jako dítě v 11 letech.
  • Nesnáší plastiky a umělé modelíny, na ženách miluje přirozenost.
  • Nějakou dobu žil v zeleně hráškovém Fordu Pinto.

Tak co? Škoda, že jsme tam nemohli být live!

Autor: Redakce

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Rocky 5 zajímavostí o legendě!

Hudební propadáky. Ester patří do porna!