Filmové novinky: Fantastická zvířata, další divočina v Jumanji nebo krásy přírody v Before The Flood

Ve světě J. K. Rowlingové zavítáme pod křídla a drápy kreatur z kouzelnického světa, Dwayn Johnson s Jumanji nám poskytl náhled do divočiny a v živočišné a rostlinné říši zůstává i Leonardo DiCaprio s novým ekologickým snímkem Before The Flood. Navíc novinky k Assassin’s Creed a pokračování akce John Wick.

Finální trailer k Fantastickým zvířatům burcuje akci

Je to již devět měsíců od toho, co Lumos Maxima rozeznělo první ukázku dalšího kouzelnického dobrodružství z pera J. K. Rowlingové. Harryho Pottera jsme v něm sice nespatřili a ani nespatříme, toho ale vcelku obstojně nahrazuje kouzelník New Scamander s tváří Eddieho Redmayna, jehož nepokojný kufřík plný fantastických zvířat brzy zaplní americký New York údivem, úlekem i úděsem. Finální trailer s kouzelnými stvořeními a efekty nikterak nešetří, a zrovna tak nás konečně strhává hlouběji do příběhu filmu. Čarodějný zoolog nakonec není hlavním spouštěčem problémů, jako spíš naopak jejich řešením. Zlomyslný Percival Graves, kterého si střihne Colin Farrell, totiž chystá kouzelnickou revoluci končící nadvládou nad nebohými mudly, a to je přesně to, co Scamander a další nehodlají jenom tak nechat být. Podívejte se sami!

The Rock nás zve do džungle plného Jumanji na nových fotkách

Dobrodružné fantasy z roku 1995 se známým hercem Robinem Williamsem čeká po více jak dvaceti letech pokračování. Do hlavní role se napasoval Dwayne „The Rock“ Johnson, a tak je otázka, jak vůbec klasický film pro mladší diváky dopadne. Natáčení odstartovalo začátkem září na Hawaii, kde ještě nějakou dobu zůstane. Podle toho také The Rock sebe a svůj tým řádně vybavil. Při pohledu na pohlednou zrzku v šortkách a kraťoučkém triku se však skutečně musíte sami sebe ptát, kde tahle novinka skončí. Podle některých herců z původního filmu by sám Williams pokračování neschvaloval. Tak uvidíme.

DiCaprio se s National Geographic pokusí zachránit svět v Before The Flood

Konečně oscarový herec, ale dle svého především environmentální aktivista Leonardo DiCaprio představuje ve spolupráci režisérem Fisherem Stevensem a kanálem National Geographic film, který by mohl změnit svět k lepšímu. Dokumentuje krásy naší planety, které se vlivem katastrof a znečištění způsobenými člověkem dramaticky mění. Hlavním pojítkem jsou klimatické změny, jako globální oteplování. DiCaprio proto procestoval celých pět kontinentů i polární kruh, zpovídal další aktivisty, experty ale i světové vůdce jako například Baracka Obamu. Co můžeme pro naši Zemi udělat, aby se nám nerozpadla pod nohama? Populární herec nabízí odpovědi a vy se na ně můžete podívat nyní v ukázce nebo později rovnou v celém filmu.

John Wick má… vlastně nového psa. Co to pro fandy znamená?

Už víme, že Keanu Reeves se v pokračování akčního filmu o zabijákovi na odpočinku podívá do Říma. Vyburcuje ho k tomu bývalý kolega, který chce pod sebou spojit největší machry z oboru a vytvořit nezastavitelnou organizaci, před níž se budou moci všichni jenom klanět. John Wick už si nechal sestřihnout nový oblek, a z oficiálních fotek to vypadá, že si k sobě pořídil i nového věrného přítele. Je to ale vzhledem k osudu jeho štěněte z prvního filmu rozumné? Již brzy bychom mohli dostat pod ruku první trailer, tak uvidíme, třeba si pro nás režisér Chad Stahelski připravil nějakou psí odvetu a vedle kulek hvízdajících z Wickovi přesně mířící hlavně bude jeho nový kamarád trhat a rvát hrdla a končetiny. No nebyl by to pěkný pohled plný zadostiučinění?

Fotky zde: http://collider.com/john-wick-2-images/#keanu-reeves

Assassin’s Creed se dostává na obálky časopisů. Předvádí i nové fotky

Nakonec nás s galerií složenou z nových fotek z filmu a obalu kulturních magazínů poctila i prosincová filmová adaptace známé hry Assassin’s Creed. Dohledáme se v ní jak Michaela Fassbendera v hlavní roli Calluma Lynche, tak doprovodných herců Marion Cotillard nebo Jeremy Ironse v dalších rolích. Všechno a všichni se točí kolem Lynche, který střídá realitu pokusného králíka v neexistující věznici s virtuálním světem skutečných vzpomínek svého předka Aguilara, v nichž má nalézt skryté tajemství středověkého uskupení zabijáků bojujících proti bezpráví a vládnoucí aristokracii. Co to je v jeho hlavě a paměti tak důležitého? To se z fotek těžko dozvíme, alespoň se ale podíváme zase o krůček dál.

Galerie zde: http://screenrant.com/assassins-creed-movie-images-total-film-covers/#gallery=1

Tak co? Půjdete do kina jenom na „nového Pottera“, nebo s vámi Leonardo hnul a vydáte se poznat také hrozby, kerým náše krásná planeta čelí?

Autor: Jan Marek

MOHLO B VÁS ZAJÍMAT:

Jak se vyvíjí technologie CGI postav ve filmech. Kde můžeme spatřit největší perly této novinky?

Filmové novinky: Do temnoty za Batmanem, Harley Quinn, pátým Underworldem a hororem Annabelle 2