5 věcí, které by Slovák udělal jinak!

Sousedi, bratia. Se Slováky jsme si blíž než s kýmkoliv jiným. Přesto ale některé věci řešíme jinak. Nevěříte?

Češi vs Slováci

Přípitek

S tím se Slováci nemazlí! Prostě „Na zdravie“ a kdo nedá aspoň decku, je zralý na facku! Když Slovák pije, má to kvapíkové tempo. Ne, že bychom nebyli zdatní pijáci, to v žádném případě! Ale divokost Slováků je zkrátka jiný level.

Facka

Á propos, pokud by měl být v případě Slováků na facku jen ten, kdo pije malé panáky, ještě by to asi šlo. Jenže víte, jak je to s jejich pověstnou horkou krví. Tam kde Čech ještě horlivě debatuje, Slovák už má vyhrnuté rukávy a mydlí to hlava nehlava. A víte vy co? Ono to očividně čas od času není od věci!

Svádění

Nedá se svítit, s tak sexy řečí jako je slovenština to mají chalani o dost jednodušší. Slovenské cvrdlikání je zkrátka jiný poslech než to naše. A hlavně české holky na něj slyší víc, než nám je milé. Tam, kde Čech ještě nesměle koktá o kráse očí, Slovák už rozepíná podprsenku!

Čaj

Říkáte si, co může být na čaji jinak u nás a na Slovensku? V extrémních případech se může lišit až o 72%. Stačí aby vám Slováci podstrčili ten tatranský! Pokud jste ještě neměli tu čest, vřele doporučujeme. Kope to jak dvouletý býk!

Prezident

Donedávna by si toho asi nikdo nevšiml, ale nikdy v historii nebyl přístup k výběru hlavy státu mezi Čechy a Slováky tak odlišný! My to nebudeme nijak rozpitvávat. Porovnejte Miloše Zemana a Andreje Kisku a obrázek si udělejte sami. Podle nás ideální materiál pro hru „Najdi 318 rozdílů“.

Slováci jsou nám zkrátka podobní, ale rozhodně nejsou stejní. A to je na nich podle nás fajn? Nebo snad máte jiný názor? Napište nám ho!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

5 způsobů, jak může chlap zvládnout předvánoční šílenství

Velká vánoční soutěž. Hrajte o dárek pro dva za 4000,-