5 tipů na žádost o ruku o Vánocích – jak přítelkyni požádat?

Pokud hledáte kreativní nápady na žádost o ruku, zvažte těchto 5 způsobů, jak navrhnout sňatek o Vánocích. Nejslavnější svátek je také neuvěřitelně romantickým obdobím kvůli náboženským a rodinným významům Vánoc. Dejte své milované vědět, že chcete strávit zbytek života společně s vánoční žádostí o ruku

žádost o ruku

Prázdninová nálada sváteční vánoční sezóny spojuje rodinu a přátele na mnoha návštěvách. Když vy a vaše milovaná pocítíte teplo a radost z Vánoc, popadněte jmelí a překvapte ji romantickým návrhem. Jak to udělat, aby byla žádost o ruku nečekaná a odpověď na ni kladná?

Prsten jako vánoční dárek

Rozbalení vánočního dárku je tradičním způsobem, jak tuto otázku položit. Někteří lidé raději schovávají zásnubní prsten do jiného dárku nebo do větší zabalené krabičky, aby to partnerka nečekala. Někteří lidé také umístí prsten do několika krabic různé velikosti. Když rozbalí každou krabici, vede ji k menší krabičce, dokud nenajde krabičku s prstenem.

Nebo vložte krabičku s prstenem na spodní část vánoční punčochy, pod další dárky. Tuto punčochu naplňte dalšími krabicemi s dárky, aby při vyzvednutí punčochy necítila krabičku s prsteny. Bude zcela překvapená, až dosáhne spodní části punčochy a najde prsten.

Položte krabičku s prstenem na viditelné místo na vánočním stromečku, aby na ni na Štědrý den narazila. Poté, co ji najde, prostě poklekněte.

 Toto lze provést soukromě mezi párem nebo před blízkou rodinou a přáteli.

Návrh na rodinné shromáždění

Protože Vánoce jsou rodinné svátky, můžete do nabídky sňatku zahrnout i blízké příbuzné. To je obzvláště dobrý nápad, pokud máte vy i vaše přítelkyně děti, které by se mohly zapojit. Pozvěte své děti, aby se zúčastnily vaší žádosti, budou se tak cítit součástí nové rodiny.

Mladší páry někdy chtějí mít pro tyto typy nabídek alespoň jednu sadu rodičů. Přítel by mohl požádat svou přítelkyni před svými rodiči a sourozenci, aby ji tak pozval, aby byla součástí celé jeho rodiny. To může být docela dojemné a romantické.

Vánoční báseň jako žádost o ruku

Zvažte návrh s básní, abyste vyjádřili svou lásku krásným jazykem. Napište originální báseň o sňatku nebo si najděte předem napsanou báseň z mnoha online zdrojů a přizpůsobte ji svým potřebám. Svou báseň můžete spojit s vánoční tématikou a zdůraznit tak zvláštní význam zasnoubení během svátku.

Zarecitujte nebo přečtěte báseň své milé nebo ji darujte. Pokud je báseň krátká, možná budete chtít zvážit její umístění na zakázkově vyrobenou vánoční tabulku jako drahocenný dárek na památku. Žádost lze vyrýt třeba i na baňku jednoduše se slovy: „Vezmeš si mě?“ Nebo si můžete nechat vyrýt slova podle vašeho výběru.

Lov dárků jako další tip na žádost o ruku

Skryjte mnoho zábavných a smysluplných malých dárků, které povedou k jejímu velkému daru – prstenu. Každý dárek by měl souviset s tématem toho, jak skvělí jste vy dva. Vymyslete dárky o vašich společných zábavných časech. Udělejte si z lovu pokladů zábavu se spoustou vodítek, která zůstanou v tématu toho, jak dobře ji znáte a milujete a jaký skvělý život spolu máte.

Vánoční rada na závěr

Vánoce jsou romantické období, které je skvělou příležitostí pro zasnoubení. Jen si pamatujte, že žádost o ruku je opravdu o vás dvou a životě, v němž doufáte, že budete spolu. Přizpůsobte žádost osobnosti své přítelkyně.

Například pokud je vaše přítelkyně spíše introvertní, návrh na rodinné shromáždění není ideální. Přemýšlejte o lásce, kterou spolu sdílíte, a o tom, co by jí udělalo nejšťastnější, a díky tomu bude nabídka k sňatku zvláštním okamžikem, který si oba budete pamatovat navždy.

A teď už nám nezbývá nic jiného než vám popřát, aby vaše žádost vyšla nejenom podle vašich, ale také podle partnerčiných představ. A samozřejmě, aby řekla ANO a váš společný život byl plný lásky a spokojenosti.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Neřešte Vánoce na poslední chvíli! Darujte partnerce focení u profesionálního fotografa! Co všechno ji čeká?

Příliš nové tradice: Proč se usmíváme, když nás někdo fotí? Proč je ideální zásnubní prsten s diamantem? Kdo přišel s volnem v sobotu?