Neřešte Vánoce na poslední chvíli! Darujte partnerce focení u profesionálního fotografa! Co všechno ji čeká?

Každý rok si v listopadu říkáte, že do Vánoc je ještě času dost, a pak najednou 23. prosince zjistíte, že nemáte pro svou partnerku žádné dárky? Co tak si to letos trochu zjednodušit, a přitom nenechat vše na poslední chvíli? Řešení je jednoduché. Obdarujte svou polovičku poukazem na soukromé focení dle jejího výběru.

Vánoce dárek focení

Jedná se o unikátní vánoční dárek, který zaručeně potěší každou ženu. Vždyť kdo by nechtěl mít krásné fotky, které pak může zarámovat v ložnici nebo Vám z nich vyrobit kalendář.  A pro vás jako chlapa nepředstavuje nákup takového dárku žádnou časovou zátěž ani nevyžaduje dlouhé přemýšlení a rozhodování. Zkrátka win-win.

Flexibilita je hlavní výhoda

Hlavní výhoda poukazu na focení je také jeho flexibilita, což každá zaneprázdněná žena v dnešní době jistě ocení. Na ní bude výběr termínu stejně jako styl focení nebo styling. A co víte, možná si tak splní i svůj dlouhodobý sen, se kterým se styděla přiznat. Z neznámého důvodu jsou totiž profesionální fotky od špičkového fotografa pro něžné pohlaví stále velkým tabu.

Fotky, kterými se bude chlubit

Ženy krásné fotky, kterými se budou jednou moci pochlubit svým vnoučatům nebo jimi potěšit sebe a svého partnera, stále považují za cosi nedostupného. Přitom málokdo ví, že i ti nejznámější fotografové, kteří plní stránky předních magazínů, se ve většině času věnují právě privátnímu focení zákaznic-amatérek. Klišé, že hezké fotky může mít pouze bezchybná modelka, je tak na čase zažehnat.

Martin Buček o focení

Jedním z profesionálních fotografů, který se krom toho, že plní fotkami sexy modelek stránky legendárního pánského časopisu Playboy, věnuje právě také privátnímu focení, je například Martin Buček. „Každá žena, i modelka, která ke mne na soukromé focení přijde, se ze začátku trochu stydí. Je o ni však postaráno jako v bavlnce a během pár minut se uvolní a pózuje jako profesionálka. Své na tom dělá určitě také příjemná atmosféra, o kterou se stará můj team, a individuální přístup. Ten zahrnuje kromě služeb fotografa také vizážistku a navíc asistentku – také fotografku – která pomáhá s pózami, výrazy a také svými nápady,“ upřesnil Buček. Více na http://www.martinbucek.com.

Péče navíc

Focení zahrnuje také následnou péči v podobě úpravy fotek dle vlastního výběru klientky. Všechny fotografie navíc každá zákaznice dostane krátce po focení k náhledu, aby tak měla dostatek času k výběru těch nejlepších. „Často se stává, že klientky používají i fotografie bez úprav. Proto je důležité je hned dobře nafotit a nespoléhat se na retuš,“ dodal Buček s úsměvem.

Pomozte jí odhodit stud

Pomozte své partnerce odhodit stud a splňte jí na letošní Vánoce její skrytá přání. Je už na ní, zda se rozhodne zvěčnit své já na klasických portrétech, svůdných fotkách ve stylu glamour, který se snaží zachytit půvab spoře oděného ženského těla, nebo se svlékne celá a vyzkouší vkusný akt s nádechem erotična.

Zajímá vás víc? Podívejte se na http://www.martinbucek.com nebo na Instragram: https://www.instagram.com/martinbucek/.

Autor: red