Škola vaření v restauraci SaSaZu. Naučte se vařit jako opravdový šéfkuchař!

Oblíbená restaurace SaSaZu má pro všechny fanoušky asijské kuchyně připravenou speciální školu vaření s šéfkuchařem Andy Tanem. Voucher na kurz je také skvělým vánočním dárkem.

Andy Tan SaSaZu

S Andyho pomocí se ponoříte do autentických chutí a vůní asijského kontinentu, a poznáte nečekané a báječné kombinace, které asijská kuchyně nabízí. V souladu s Andyho hlavním cílem tak pomyslně procestujete opravdovou Asii s jejími neopakovatelnými barevnými a chuťovými kombinace, naservírovanou ve stylu prvotřídní evropské restaurace.

Tajemství asijské kuchyně

„Kurzy vaření dělám moc rád, protože tak mohu lidem, které to zajímá, přiblížit tajemství asijské kuchyně a jejích autentických ingrediencí. V průběhu kurzu je naučím principy asijského vaření a když pak budou vařit doma, jejich jídla už nikdy nebudou chutnat fádně,“ řekl Andy Tan.

Daniela Peštová vyzkoušela!

Kouzlu asijské kuchyně a Andyho kuchařského umění propadla také modelka Daniela Peštová, která se kurzu zúčastnila. “Doma všichni milujeme asijskou kuchyni, a tak jsem moc ráda, že jsem se od Andyho mohla naučit něco nového. Třeba, jak zkombinovat výrazné chutě a barvy, typické pro jihovýchodní Asii. Škola vaření s Andym by určitě byla skvělá také jako odpolední nebo večerní program s přáteli,” řekla modelka Daniela Peštová.

Kde a kdy

Škola vaření se koná jednou měsíčně v průběhu sobotního odpoledne (cca 12:00 až 14:00). Pod vedením šéfkuchaře SaSaZu a jeho asistentů se naučíte přípravu tří tradičních asijských pokrmů a namíchání jednoho koktejlu. K účasti je nutné zakoupit si poukazu Experience voucher Cooking School, a následně se zaregistrovat na jeden z plánovaných termínů.

Voucher Expeience voucher Cooking School může být také perfektním vánočním dárkem pro každého, kdo by se rád zdokonalil v přípravě asijských jídel, a naučil se něco nového. Voucher stojí 3 100 Kč.

V případě zájmu je také možné domluvit si individuální termín pro skupinku přátel nebo pracovní tým.

Pro více informací:

Autor: red