Vylepšená kočička Monika Bagárová. Sen každýho chlapa?

Jedenadvacetiletá Brňačka s černošským hlasem má našlápnuto na kariéru ve světě. Její silný stránky jsou doslova vražedný. Mladá, krásná, talentovaná a dobře stavěná. Je snad tohle prototyp ideální ženský?

Kdo by neznal zpěvačku a stále ještě studentku pedagogické školy Moniku Bagárovou…? Fakt jste ji nikdy neviděli? Ale no tak. Holka je sice jednou nohou v Americe, ale na někoho takového se prostě nezapomíná. Znovu se zamyslete, někde ve vaší hlavě určitě je, protože pro mnohé ztělesňuje dokonalou ženskou krásu.

I Marta málem brečela

Když v patnácti letech, tedy v roce 2009, nakráčela před Daru Rolins, Martu Jandovou, Ondru Hejmu a Pala Haberu, kteří porotcovali Superstar, všichni se usmívali, i když tenkrát byla ještě takové ucho. Ale pozor, když máš potenciál, tak je prostě vidět bez ohledu na věk. Posuďte sami ve videu.

https://youtu.be/uM20_1TZvS8

Čičinka na mazlení

Silný hlas, milý projev, charisma. No jo, 175 centimetrů vysoká Monča to rozbalila nejen ve zpěvu (nakonec v soutěži skončila pátá), ale i co se týče vztahů.

Za ní se otočí každý. Foto: Pinterest

Za ní se otočí každý. Foto: Pinterest

Jeden navázala díky téhle pěvecké frašce, během níž potkala Bena Cristovaa. I když k sobě celkem šli, hlavně fotogenicky, v březnu 2012 po dvou letech vztahu oznámili rozchod na sociální síti. A právě ten Moniku evidentně posunul o kousek dál v kariéře.

Holka, která už ví, co chce

Osmnáctiny mladá zpěvačka už trávila jinak, víc stylově. Vzala svoji manažerku a vyrazila do New Yorku na třítýdenní výlet, a tam potkala svého současného přítele, majitele italské restaurace. Teď má domovy dva a pořád pendluje. Pokud ji chcete obdivovat osobně, máte šanci, celý únor se pohybuje v Čechách a objíždí různé společenské akce včetně tanečních plesů. Ale to je to vedlejší. Monika udělala dost práce.

V Brně nuda, venku šrumec

Nedávno prozradila, že se prostřednictvím soulu, popu a r´n´b chystá dobít japonský trh. Už podepsala i smlouvu, což není nikterak překvapující.

Podoba se Selenou Gomez je čistě náhodná. Foto: Pinterest

Podoba se Selenou Gomez je čistě náhodná. Foto: Pinterest

Chytá americké manýry, nasává do sebe místní atmosféru i pracovní náboj a na jejích novějších videích je to dost znát. Lepší angličtina (i díky partnerovi, se kterým je samozřejmě v kontaktu), dravější náboj, konečně uvolněný sex-appeal. Je to něco jako proměna holčičky v sexy vampa. Však jí taky mnozí říkají „česká Selena Gomez“,  a to i přes to, že si aktuálně výrazně nechala zesvětlit konečky vlasů.

Na něco z její nynější tvorby se můžete podívat tady. Rozhodně to stojí za chvíli vašeho času. A když už se na tu Moniku budete dívat, popřemýšlejte, jestli právě takhle vypadá dokonalost. Vypadá to, že Bagárová je snem většiny. Vzali byste si ji pod peřinu?

Autor: Merlin

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Je jí 51, má sexy tělo a žádného muže. Courteney Cox se vdávat nebude!

Proporce Nicki Minaj. Dá se jí dívat do očí? Zkuste to!