Je jí 51, má sexy tělo a žádného muže. Courteney Cox se vdávat nebude!

Smůla na muže, velké ego nebo nesmyslné požadavky? Monica z Přátel se další svatby prozatím nedočká. A přitom má tak žhavé tělo!

Monicu ze seriálu Přátelé není třeba představovat. Jednapadesátiletá milfka Courteney Cox se v ní blýskla nevídaným způsobem tak, že právě role ztřeštěné Newyorčanky je považována za její nejvýraznější a nejslavnější. I když se tahle kočička na televizním poli docela blýskla, v soukromí už to takový šlágr není. Překvapivě?

Doma jako v bordelu

V roce 1999 se provdala za čtyřiačtyřicetiletého amerického herce, filmového režiséra, producenta, scenáristu a profesionálního wrestlera Davida Arquette. Jenže tenhle maník, který hrál například ve středoškolské upírské komedii Buffy – zabíječka upírů (1992), v komedii Rockeři (1994) či hororové trilogii Vřískot (1997, 1999, 2000) nepatří k žádným slušňákům.

Když si mladší najde starší

Celý Hollywood si šušká o jeho závislosti na alkoholu a sexu, kterým prý prudil svoji nebohou ženušku i v době, kdy jí zemřel otec. Sperma v hlavě a ucpané vývody nejspíš zapříčinily rozvod páru v roce 2012 (jako důvod jsou uvedeny nepřekonatelné rozdíly povah) a Courteney to dala dohromady s devětatřicetiletým Johnnym McDaidem  z kapely Snow Patrol. Věkový rozdíl dvanácti let nebyl nijak na škodu.

Tělo jako dvacítka

Herečka na svůj věk rozhodně nevypadá a určitě je jednou z těch, nad níž slintají i o generaci mladší leštiči, kteří sjíždění maminkovské porno. O tom, jak vypadá v plavkách, se můžete přesvědčit ve videu. Hádali byste jí překročení padesátky? Ani omylem! Tahle milfka  na své postavě pracuje čtyřikrát týdně a mučí ji slavná trenérka celebrit Tracey Anderson!

Puma na hraní

Je vám třicet a přesto tuhle partii Johnnymu závidíte? Už nemusíte. Pár oznámil zasnoubení dne 26. června 2014, jenže ouha. Opakované hádky (že by zase šlo o nedostatek sexu?) vyústily ve zrušení zasnoubení, a tak je atraktivní Courteney zase sama. Teda, sama.

Na Vánoce jí bude dělat společnost pouze jedenáctiletá dcera Coco. A kdy hollywoodská star zase někoho sbalí? Až přestane s tím botoxem, se kterým se v poslední době dost kamarádí, a až se naučí aspoň trochu trsat. V době, kdy si ji Bruce Springsteen vybral pro tanec na pódiu, to ještě nebylo nic moc.

A kterým českým herečkám už taky bylo 50 let? Zlatě Adamovské (56), Veronice Žilkové (54) nebo Zuzaně Bydžovské (54). Porovnání s Courteney si udělejte sami.

Autor: Merlin

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Alejandra Silva. Holka od Richarda Gera. Co po něm chce?

Lenoch týdne? Holka, co ji krmí robot!