Video: Lyžařka Lindsey Vonnová cvičí nahá! Může si to dovolit?

Je krásná, bohatá, talentovaná, rozvedená a hlavně odvážná. Kdo? Sexy sjezdařka Lindsey, jejíž video, na kterém cvičí úplně nahá, obletělo celý svět. Ještě jste ho neviděli? Velká chyba!

Lindsey Vonn, jednatřicetiletá americká sjezdařka, kterou fanoušci přezdívají Kildon, Don Don či The Don, se občas umí postarat i o pořádné drama. Naposledy to bylo při super-G na Světovém poháru v Soldeu (Andorra), kdy v chumelenici nezvládla zatáčku a natáhla se jak široká, tak dlouhá. Ostatně, mrkněte na video. Došlo i na převozní saně…

Anděl s ďáblem v těle

Hvězdná lyžařka na sociální síti prozradila, že ji čeká magnetická rezonance levého kolene, se kterým má potíže již léta, a jistě z postele zavzpomínala i na hezčí časy posledních dní.

Tak například se věnovala focení pro nové vydání časopisu Sport Illustrated, jehož myšlenkou bylo zvěčnit slavnou sportovkyni pouze v namalovaných plavkách. A výsledek? Lindsey, i když má plošší hrudník typu vaječné omelety se vzduchovými bublinami, tak jí to neskutečně seklo, na což se můžete podívat v tomhle sestřihu… Neslintejte…

Poměříte síly?

Ano, jistě vám neuniklo, že Lindsey v přestávkách mezi záběry, před nebo po nich, cvičí, což okomentovala tak, že nikdy nepřestává trénovat. Na sobě samozřejmě nemá nic – jen ty štětcem vytvořené plavky. (Všimněte si vztyčených bradavek.) Chcete vidět, jak vznikaly? Tady to máte! A věřte, že do některých záhybů lyžařčina tělíčka byl ztížený přístup, takže se holka musela různě předklánět a nastavovat. Ale malířky si s tím poradily!

https://youtu.be/ddeDLqvHNFU