Video: Lyžařka Lindsey Vonnová cvičí nahá! Může si to dovolit?

Lindsey jako dobrá partie

Tak co, máte zálusk? V seznamování vám nic nebrání. Od 3. května 2015, kdy Lindsey společně se svým partnerem, golfistou Tigrem Woodsem, oznámila, že jejich lásce je konec, se po jejím boku oficiálně nikdo neobjevil. Šanci tak má každý, komu se líbí její „nature video“, ovšem je nutné počítat s tím, že Lindsey se od svých 19 let potýká s depresemi, jak sama přihnala pro magazín Focus.

„Mám dobré a mám špatné dny. V mém těle se odehrávaly chemické procesy, které jsem nemohla ovlivnit. Ovládaly mě. Bylo to děsivé. Léky budu muset brát pořád. Každý den,“ otevřeně komentovala. Ale tak co, jsou horší věci.

Divoký sex třeba i na měsíci

Občas i svalnatá figura, sláva nebo peníze můžou vyvážit nějaké ty drobné nedostatky Mimochodem, víte, kolik tahle kočka vydělává? Asi tak 3 miliony dolarů ročně jí to hodí díky výnosům ze sponzoringu, zhruba 600 tisíc až 1 milion dolarů si „vyjezdí na lyžích“. Takže v přepočtu asi 100 milionů korun ročně? Hm, nejen figuru jí můžou vrstevnice závidět. Tahle holka si může dovolit třeba i vlastní ostrov – a z prasátka jí neubude vůbec nic.

A jak se líbí vám?

Autor: Merlin

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

18 pohledných celebrit se sexy tetováním

Už jste viděli sexy kalendáře pro rok 2016? Tyhle byste si určitě vylepili do skříňky!