Už jste viděli sexy kalendáře pro rok 2016? Tyhle byste si určitě vylepili do skříňky!

Víte, které byste si rádi pověsili, ale nesměla by to vidět partnerka? Pár jsme jich pro vás vybrali…:)

Kalendáře se spoře oděnými děvami dnes vydává kde kdo. Jestli nechcete zůstat pozadu, sežeňte si pár modelek a taky jeden nafoťte. Pro charitu se holky fotí úplně nejradši, takže z toho konečně můžeme mít něco i my! Podívejte se na výběr několika rajcovních kalendářů, na které jsme v poslední době mohli narazit.

Pirelli – ideální gumy pro modelky

Výrobce pneumatik z Itálie je pověstný tím, že každoročně představí jeden z nejžhavějších kalendářů sezony. Pro modelky a herečky je to čest, když můžou zabrat jeden měsíc v tak prestižní kampani. O to větší zklamání nám Pirelli připravilo na další rok – v edici 2016 už nebudou svůdné dívky v lascivních pózách, nýbrž významné ženy, které ovlivnily světové dění! Naštěstí však babičky Yoko Ono nebo Patti Smith měly dost rozumu, aby se nesvlékaly, to by ještě chybělo. Ale mrzet nás může už jenom to, že tyto vážené dámy zabraly místo dvanácti kráskám. Vždyť loni, v roce 2015 jsme mohli obdivovat tucet modelek v latexu, jen se na tu krásu mrkněte sami:

Campari – sladké drinky a herečky

Italský moloch vyrábějící bumbání pro holky udělá každý rok radost i nám. Pravidelně totiž fotí stylové kalendáře s krasavicemi filmového plátna. V minulých letech stránky kalendáře poctila těla Salmy Hayek, Jessicy Alby nebo Penelope Cruz, takže jsme byli zvědaví, nad kým budeme moci slintat letos. A je to Kate Hudson, šestatřicetiletá herečka, která sice ve filmu díru do světa neudělala, ale kalendář s ní bychom si doma představit uměli! Jen se podívejte, jak probíhalo focení:

Vivenso – stále fantastická Iva Kubelková

Modelku a bývalou miss Ivu Kubelkovou máme rádi. Její moderátorské aktivity pořadů pro ženy a bulvárních magazínů nás moc neberou, ale i dnes, na prahu čtyřicítky, patří mezi nejkrásnější exempláře v českém rybníčku. Proto nám udělalo velkou radost, když i ona na příští rok nafotila kalendář. Na nových fotkách uklízí, cachtá se v bazénku a dělá všechny ty věci, které od modelek čekáme. Taky byste si takový kalendář hned pověsili na stěnu?

Který se vám líbí nejvíc? Napište nám do komentářů.

Autor: Rimsy

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Toužili po sexy fotce, ale příliš se jim to nepovedlo!

Hustý fotky známých modelek