Trenýrky versus slipy. Co, kdy a proč nosit?

Chlapi, připravte se na zážitek! Právě jsme svědky odvěkého souboje spodního prádla. Kdo vyhraje a stane se králem všech spoďárů?

trenýrky

Odpověď na tuto otázku se již brzy dozvíte. Právě zaznívají zvuky trumpet a na startovní čáru se seřazují trenýrky, boxerky a slipy.

Historie spodního prádla překvapí

Přejete si pár slov ze slovutné historie spoďárů? Není problém! Pokud hledáte pradědečka všech spodních vrstev oblečení, najdete jej ve starověkém Římě. Ano, už tak staré záznamy se o trenclích dochovaly. Římané tedy nosili trenýrky.

A čemu vděčí za svůj název boxerky? Ano, tušíte správně. Jedná se o původní inovaci, kterou má na svědomí Američan Jacob Golombo. Trenýrky byly v roce 1925 opatřeny koženým pásem, díky němuž se spodní prádlo udrželo na svém místě i během boxerského zápasu. A boxerky byly na světě! Postupem času se jejich střih zužoval až do dnešní podoby. A samozřejmě kožený pásek byl nahrazen pohodlnějším způsobem, jak je udržet okolo boku. 

A co slipy? I tento kus oděvu má svou historii, avšak pouze devadesátiletou. Slipy se totiž začaly vyrábět a prodávat až okolo roku 1930. Používali je například žokejové.

Jdeme na start. Trenýrky, nebo slipy?

Kdyby mezi sebou všechny druhy mužského spodního prádla soupeřily – a ze hry se na čas vytratila tanga, která jsou kapitola sama o sobě – vypadal by jejich souboj následovně:

Poctivé trencle by vyhrály závod na plné čáře u všech mužů, kteří jsou mladí. Tedy u těch, kdo se cítí mladí. A u těch, kdo s mládím ještě počítá navíc i s možností, že by jim někdo v životě ještě mohl říkat: „tata“. Ano, právě toto je skutečná podstata velkého závodu.

Pokud ještě někdy chcete mít děti, noste volné trenýrky. Při nošení ostatních druhů prádla, nebo ve vražedné kombinaci s upnutými džínami, dochází k žalostnému přehřívání varlat. Proč nám asi pytlík visí dolů? Aby měl o trochu nižší teplotu, než je běžná teplota našeho těla. V případě, že se ještě máte v plánu, klidně za třicet let, stát otcem, berte si volné prádlo a volné kalhoty. Sexy upnuté kousky v podobě boxerek si nechte na rande a do ložnice.

Slipy a boxerky naopak vyhrávají u mužů, co svou genetickou stopu na tomto světě již hrdě zanechali, a je jim putna, v jaké teplotě se jejich spermie pohybují. Pohodlnější, méně viditelné, z příjemných materiálů. To jsou boxerky a slipy. Dejte si však velký pozor – když si je vyberete, a budete je dlouhodobě nosit, rozhodně pak svou partnerku neobviňujte z neplodnosti. První na ráně pro vyřazení z bohovy kartotéky plodnosti jste totiž vy.

Ještě jedna malá poznámka na závěr: kdo visí, ten střílí ostrýma!

Přitom účinnost slipů jako zabijáka správného vývoje spermií byla prokázána ještě o něco více než u boxerek. Pánové, vybírejme tedy pečlivě.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Trenky versus slipy. Co nosit, aby rakovina varlat neměla šanci?

6 módních prohřešků, se kterými budete za pitomce