Test našeho redaktora: Rázovou vlnou proti problémům s erekcí

A je to tu! Jak jsme dopředu avizovali, jeden z nás se vydal vyzkoušet rázovou vlnu, která pomáhá v boji proti problémům s erekcí. Poněkud choulostivé téma, ale řeší ho velká horda z nás. Rozhodl se to podstoupit, aby nám všem dokázal nejen to, že na to „má koule“, ale že to funguje. A nebo ne…a jak to dopadlo?

Už vám nestojí jako dřív? Náš redaktor testoval rázovou vlnu, která by vám měla stoprocentně pomoci. Takhle to probíhalo…

Asi bych začal tím, co předcházelo mému rozhodnutí absolvovat léčbu toho, čeho se chlapi nejvíc obávají. Že jim dostatečně nefunguje nářadíčko, jak by mělo. Začalo to tím, že jsem s jedním spolužákem ze základky probíral tenhle smutný fakt, že už to není to, co to dříve bývalo. Vyprávěl jsem mu, že u jedné firmy jsem se setkal s tím, že prodávali silikonové implantáty prsou pro ženský a taky silikonové implantáty do penisu pro muže. Ptal jsem se, jestli o tom náhodou něco neslyšel. Odpověděl mi na to, že o tom slyšel a že si myslel, že je to blbost, protože ti potom stojí naopak pořád. Slyšel ovšem i o něčem dalším, a to byla rázová vlna, která má prý takové účinky, že kdyby se to aplikovalo na žížalu, tak je tak tvrdá, že ji můžeš zatlouct kladivem do země. To ovšem připadalo jako blbost mně. Ale nedalo mi to, a tak jsem se dal do googlování.

erectile-dysfunction

Mladší přítelkyně rozhodla

Hlavním přesvědčujícím argumentem byl také fakt, že jsem se teď seznámil s jednou o hodně mladší přítelkyní a všichni dobře víme, že štěstí přeje připraveným. Našel jsem si tedy kliniku na Jižním městě (v Praze), kde tohle dělají. Chtěl jsem původně jednu lekci, ale sestřička mě přesvědčila, že si nakonec všichni zaplatí celou kúru a že mají dost plno. Tak jsem se ještě podíval na nějaká videa, a pak si zarezervoval první termín. Sám jsem byl zvědavej, jestli je to kec a reklamní trik nebo jestli to fakt funguje.