Test našeho redaktora: Rázovou vlnou proti problémům s erekcí

Jak dopadly výsledky

První výsledek (ztopoření) se dostavil už po dvou minutách. Jenže mě to pochopitelně zase po aplikaci přešlo. Ale cca po dvou až třech sezeních jsem cítil jednoznačně zlepšení, popsal bych to stručně: rychlejší nástup, delší výdrž a zvětšení objemu. Všimla si toho i má přítelkyně. Myslím, že kdybych jí to celé vyklopil, že by mi tu kúru ráda zaplatila ze svého. A já se vrhnul i do té druhé. Dokončil jsem obě před několika měsíci. Nabízeli mi, že můžu ještě dát jednu tříměsíční kúru, ale tu teď rozhodně nepotřebuji. Všechno totiž funguje, jak má. Všem od té doby radím: chceš si udělat radost? Nebo udělat radost svý holce? A ušetřit za viagru? Tak určitě jdi do toho!

Pár fotek z kliniky…

Praktické informace:

Rázová vlna: 

Jedná se o léčbu nejmodernější vysokoenergetickou a vysokonáběhovou unikátní fokusovanou terapii Rázovou vlnou. Fokusovaná Rázová vlna je tzv. sbíhavá, což znamená, že na rozdíl od Radiální Rázové vlny, soustředí všechnu emitovanou energii do oblasti velikosti přibližně 2 cm čtverečních. Veškerá její energie tak působí na jednom malém místě v hloubce těla. (Více informací o Fokusované Rázové vlně – účinky, použití, výhody).

Tento druh léčby se nepoužívá pouze při léčbě problémů s erekcí, ale je vhodný především pro:

  • bolesti kloubů po úrazech (při artrózach) nebo při chronických bolestech
  • funkční problémy spojené s funkcí páteře (recidivující bolesti v bedrech, po zlomeninách kostrče)
  • syndrom rotátorové manžety, zamrzlé/zmrzlé rameno
  • záněty šlach
  • entezopatie přetížení vazů (tenisový loket a golfový loket, bolestivé tříslo, skokanské koleno)
  • stavy po podvrtnutí kolena
  • zánět Achillovy šlachy, šlachy dlouhé hlavy bicepsu, patní ostruhu, ostruhu na loktech, vbočený palec, urychlení hojení zlomenin, a další…

Další informace se dozvíte zde.

Kůra:

Terapie zahrnuje minimálně dva cykly, mezi nimiž je třítýdenní prodleva. První část trvá tři týdny, přičemž je nutno docházet  v každém z těchto týdnů na 2 aplikace.  Po 6. aplikaci je nutno ponechat aktivovanou tkáň další tři týdny v klidu. Tato doba je nezbytná pro růst nových kapilárních cév. Po ukončení období „bez aplikace“ začíná druhý cyklus terapie, který má stejný průběhu jako ten první. V případě zájmu lze po třítýdenní pauze na konci druhého cyklu absolvovat ještě třetí cyklus,který zafixuje změny v tkáních. Pro udržení zlepšeného stavu klinika doporučuje po 9 měsících absolvovat znovu první cyklus.

V rámci jedné aplikace: dostanete 1500 rázů (vysvětlí vám na klinice)

Kontraindikace: Onkologický pacient

Objednat se můžete zde:

https://www.fyzioklinika.cz/kontakt

Autor: Ed

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Konečně budete „v pozoru“ vždy, když bude třeba!

Porucha erekce. Jak se vrátit zpátky na vrchol?