Přitahují mne starší ženy. Co je toho důvodem, proč tomu tak je?

Je spousta mladých mužů, kteří si berou starší ženy. Vzpomeňte si třeba na slavný hollywoodský pár Demi Moore a její o 16 let mladšího manžela Ashtona Kutchera. Ale mnoho dalších párů má ještě výraznější věkový rozdíl.

starší ženy

Francouzský prezident Emmanuel Macron je ženatý s o 24 let starší ženou, která byla učitelkou na jeho střední škole. Setkali se, když mu bylo 15 let. Ačkoli si spolu nic nezačali, dokud nebyl Emmanuel dospělý, byli v hledáčku mnoha zvídavých očí. A nejsou sami. Starší ženy jsou zkrátka přitažlivější.

Navzdory potenciálním stereotypům a stigmatu však věkové rozdíly mezi mladšími muži a staršími ženami nadále přežívají. Výzkum vysvětluje proč.

Co starší ženy chtějí?

Je mi 29 … když mi bylo kolem 25, všiml jsem si, že mě začaly přitahovat starší ženy … mluvím o 35, 45. Když mi bylo 26 let, chodil jsem se ženou téměř dvojnásobnou v mém věku. Ta mi ale dala najevo, že mě jen využívá, dokud se neobjeví muž v jejím věku. Vždycky říkala, že chce být s mužem, který měl spoustu peněz.

Měl jsem 2 zaměstnání, takže jsem neměl moc času – a těch peněz taky nic moc, takže jsem nebyl její ideální muž. Strašně ráda hrála hry, když došlo na sex. Chovala se, jako by to strašně chtěla, za chvíli zase ne a podobně.

Často si dělala legraci z toho, že jsem příliš citlivý – a to jenom proto, že jsem s ní vždy zacházel s respektem … až příliš. Když nechtěla mít sex, nikdy jsem se nerozčilil nebo nevyvolával hádky problém, přestože o mně mluvila jako o „nadrženém malém chlapci“, což jsem nenáviděl.

Nikdy jsem na ni nezvedl hlas. Snažil jsem se být přítulný. Myslím, že protože jsem byl tak mladý, měla pocit, že mě nemusí respektovat. Připadala si jako „ok, je mladý a hloupý, tak ho prostě využiju a budu se k němu chovat, jak chci.“ Vím, že jsem neměl dovolit, aby se tyto věci staly, ale dovolil jsem to.

Kdybych byl blíže jejímu věku a vydělal více peněz, mohli bychom být spolu …. Žárlím na starší muže, protože jsou ve své kariéře stabilnější, mají životní zkušenosti, a většina žen je chce.

Někdy mi vadí, že se dívám jen na ženy mnohem starší než já. Prostě nenacházím příliš mnoho žen v mém věku, které by mě chtěly, protože jsem příliš milý. A navíc se obvykle cítím pohodlněji ve společnosti starších (někdy mnohem starších) žen.

Žádná starší žena nechce chlapa v jeho 20 nebo dokonce v 30 letech, pokud prostě nechce flirt nebo muže, u kterém cítí, že s ním může manipulovat. Teda já jsem jinou ještě nepoznal. A to mě pěkně štve.

Proč mladší muži chtějí starší ženy

Today.com zveřejnil výzkum toho, proč mladší muži milují starší ženy. Muži, s nimiž byl výzkum prováděn, sdíleli řadu důvodů, proč jsou starší ženy skvělými partnerkami. Kromě skutečnosti, že jsou sebevědomé a ostré, některé se nezaměřují jen na založení rodiny.

Někteří říkali, že pozornost starší ženy zvýšila jejich vlastní úroveň sebevědomí a sebeúcty. Jiní uznali, že starší ženy mají více životních zkušeností, emoční stabilitu i různé pohledy na život.

Jeden muž popisuje zkušenosti, co zažil během svého „zkušebního období s mladými ženami“, jako „pokus o smysluplnou konverzaci nad řvoucí hudbou v tanečním klubu“. Mezi nejhorší problémy patřila nutnost vypořádat se s nezralým chováním.

Také vysvětlil, že chodit se ženou jen o 5 let starší, než je on sám, nestačí k vytvoření „emocionální dospělosti a hloubky“, kterou hledal. Dával přednost ženám, které byly o celých deset let starší. Vysvětlil, že jsou sebejistější, a řekl, že „mladší ženy mi prostě nedovolí se rozvíjet tak, jak to dělají starší ženy.“

A proč se starším ženám líbí mladší muži?

  1. Muži v jejím věku nemusí být tak atraktivní.
  2. Mnoho mužů v jejím věku je ženatých nebo ve vztahu.
  3. Chce se znovu cítit mladá.
  4. Ráda zažívá vzrušení ze schůzky s mladším mužem.
  5. Ráda se stará o finanční záležitosti ve vztahu.
  6. Mladší kluci jsou zábavnější.
  7. Mladší muž vrací vzrušení zpět do ložnice.
  8. Krmí své ego a dokazuje si, že je stále atraktivní.
  9. Starší žena má více zkušeností se vztahy, ráda učí.
  10. Starší žena ráda převezme iniciativu v ložnici, aby mohla ukázat, co všechno umí.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

5 tipů na žádost o ruku o Vánocích – jak přítelkyni požádat?

Online seznamky: Je vůbec reálné najít si tímto způsobem ženu?