Online seznamky: Je vůbec reálné najít si tímto způsobem ženu?

V posledních letech se online seznamky stály velkým trendem. Poznávat nové lidi přes internet je totiž o mnoho jednodušší než vyrazit se seznamovat mezi lidi. Pokud tedy nepatříte mezi ty, kteří by si lovení žen užívali, online seznamky jsou skvělou možností, jak se s někým seznámit.

online seznamky

Je však vůbec reálné najít v těchto končinách na internetu ženu, se kterou byste toužili sdílet svůj život?

Proč zrovna online seznamky?

Ať už si vyberete jakoukoliv platformu, jejíž účel je seznamovat lidi přes internet, tím nejdůležitějším základem je vytvořit si profil, který dokáže ženu zaujmou a neodradit ji hned na začátku. Výhodou seznamek je, že si můžete hned od začátku vybrat, koho chcete najít.

Můžete zvolit konkrétní město, vzdálenost, nabízí se však i online seznamky, na kterých můžete uživatele rozlišovat podle věku či zájmů. Nemusíte tak ztrácet čas oťukáváním se s někým, u koho následně zjistíte, že má vlastně rád úplně něco jiného a jen stěží by to fungovalo.

Jak začít se seznamováním?

Dalším plus online seznamky je to, že si můžete vybrat z několika různých platforem. Můžete tak rozhodit sítě hned na několika frontách. Ať už si chcete založit profil kdekoliv, vždy myslete na to, že všechny uvedené informace by měly být pravdivé.

Nemá totiž smysl vymýšlet si a snažit se tak být více atraktivní. Jakmile totiž vyjde pravda najevo, drtivou většinu žen to akorát odradí – a vy už nebudete mít šanci.

Bohužel jsou online seznamky na první pohled často velmi povrchní. Není se však čemu divit, většinou totiž to první, co člověk uvidí, jsou fotografie, a tím vzniká názor hned v prvních pár vteřinách.

Právě z toho důvodu je důležité výběru fotografií věnovat dostatek pozornosti. Vyberte takové, kde jste sám sebou, nesnažte se hned na první pohled vychloubat majetkem a úspěchy. Volte spíš neutrální fotky, které působí sympaticky.

Koho na seznamce potkáte?

Vzhledem k tomu, jak snadno dostupné tyto platformy jsou, najdete na nich opravdu velké množství různých typů žen. Nelze tak přímo říct, zda určitě najdete tu pravou. Rozhodně neplatí, že by se na seznamkách pohybovaly pouze ženy, které se cítí zoufale, a tak sáhly po tomto způsobu seznamování.

Naopak se v posledních letech základna uživatelů rozrůstá, a můžete tak narazit na ženy různých osobností. Ať už to jsou ty, co ještě neměly štěstí v lásce a rozhodly se mu tak jít naproti, nebo prostě jen nemají čas či energie na seznamování se při osobním kontaktu.

Online seznamky a jak uspět?

Kromě fotografií je na vašem profilu důležitý také nějaký úvod, který by měl ve zkratce shrnout to, kým jste a co vlastně od seznámení očekáváte. Na tomto popisu byste si tak měli dát záležet, může totiž být rozhodující při rozhodování ženy, zda se s vámi spojí, či nikoliv.

Volte proto zajímavé informace, nebuďte příliš struční, ovšem nevyzraďte na sebe hned vše, je důležité nechat si prostor pro následnou komunikaci.

Neklesejte na mysli, pokud se vám nepodaří s nikým seznámit hned během prvních pár dní. Důležitá je trpělivost, tu pravou totiž nenajdete hned. Můžete čekat, až se vám ženy budou ozývat, nebo buďte iniciativní a vyhledávejte ženy, se kterými se chcete spojit.

Pak již stačí navázat nenucenou konverzaci – a třeba dojde i na osobní schůzku. V začátcích se vyhněte přílišnému lichocení, přečtěte si raději profil dané ženy a navažte na něco, co v něm je zmíněno. Žena jistě více ocení konverzaci o něčem, co má v oblibě.

Online seznamky jsou velmi příznivý výmysl této internetové doby. Za minimum času totiž můžete poznat velké množství žen. Stačí si založit jednoduchý profil, díky kterému navážete mnoho kontaktu.

Pak už záleží jen na vás, zda konverzace posunete na osobní kontakt.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Dračice, nebo ne? Jak poznat, jestli bude dobrá milenka

Vztahy. Co je lepší zamlčovat?