Slavné krásky po boku průměrných. Dodejte si sebevědomí

Každý z nás máme někdy chvilku, kdy se necítíme jako největší sexy samci a bouchači. Máte blbý den a nevěříte si na kočku vašich snů? Vykašlete se na to a jeďte sebevědomě! Podívejte se, jaké slavné krásky sbalili tito chlapi. Dokážete to!

Slavné krásky

Adriana Lima a Marko Jarič

Nádherná žena s charismatem a sex-appealem na rozdávání. Mohla by si vybrat pro vztah kohokoliv na světě, muži jí vždy leželi u nohou. Mohla si vybrat zámožné dědice nebo bohaté staré mládence. Ona se však zamilovala do basketbalisty. Řeč je o Adrianě Lima, která se rozhodně měli slavné krásky řadí.

Učaroval jí srbský bývalý profesionální basketbalový hráč, který má přitom vše, jen ne vzhled supermodela nebo vyloženého krasavce.

Tento dva metry a jeden centimetr vysoký borec si brazilskou topmodelku vzal na svatého Valentýna roku 2009. Mají spolu dvě dcery a dlouho žili šťastně. Dnes jsou již čtyři roky rozvedeni. Ale – řekněte sami – příběh o tom, jak průměrný chlap sbalil nejkrásnější samici světa, to už mu nikdo neodpáře. Měl doma andílka Victoria´s Secret. Top!

Slavné krásky
Adriana Lima a její průměrná láska. (zdroj foto: www.lifestyle.enaa.com)

Christina Hendricks a Geoffrey Arend

Rodačka z Knoxville v americkém státě Tennessee je známou herečkou a taky pořádnou kočkou s krásně zrzavými vlasy. Fantazii nejednoho muže probouzejí jakékoliv její role. Kde se mihne, je za symbol krásky. Objevuje se v seriálu Hodný holky a svůj hlas propůjčila i jedné z postaviček v Toy Story 4: Příběh hraček.  Představila se i ve filmu Lamp Life.

Většina z vás si ji ale pamatuje jako Joan Holloway z oceňovaného seriálu Mad men – u nás Šílenci z Manhattanu. A právě tato slavná kráska si pro soukromý život vybrala… no, jak jen to říci slušně – pána, který mezi krasavce nepatří.

Když se na nesourodou dvojici podíváte, hned vás napadne, že je Christina totálně mimo jeho ligu. A je to fuk! Herečka se na negativní komentáře směřující ke svému choti vyjadřuje jasně: „Denně mě dokáže rozesmát, to je pro mě důležité.“

Celebrity
Další zamilovaný pár, který ukazuje, že slavnou krásku může „ulovit“ průměrný. (zdroj foto: www.cnn.com)

Mary-Kate Olsen a Olivier Sarkozy

Slavná kalifornská dvojčata dnes již tolik lidí nezná. Stáhly se z glamour života a už neplní bulváry jako v době své největší slávy, když se jako dětské hvězdy a vzory pro mnohé teenagery objevovaly v mnoha televizních rolích. Nejvíce je proslavil seriál Plný dům, který fičel v první půli devadesátek.

Slavné krásky Mary-Kate a Ashley Olsen se poté objevovaly v mnoha televizních rolích a jak dospívaly, staly se z nich skutečné kočky. Mary-Kate jste naposledy mohli zaznamenat ve fantasy dramatu Netvor z roku 2011. Od té doby nic významného nevytvořila.

A co dělá tato krásná téměř pětatřicítka dnes? Ještě nedávno vedla klidný rodinný život po boku svého o více než dvacet let staršího partnera. Vypadal jako její otec a krásou zrovna neoplýval.

Byl to francouzský bankéř Olivier Sarkozy, mladší bratr někdejšího prezidenta země galského kohouta. Momentálně probíhá rozvodová bitva. Nezbývá přidat, než že doufáme, že si Mary-Kate najde někoho, kdo k ní bude pasovat o poznání lépe.

Zamilovaní
I když se rozvádí, jemu úspěšné sbalení krásky už nikdo neodpáře. (zdroj foto: www.people.com)

Salma Hayek a François-Henri Pinaulta

Mezi slavné krásky se řadí i Mexičanka, která to ze svého rodného Coatzacoalcos ve státě Veracruz dotáhla až ke slavným rolím v Hollywoodu. Mezi její nejslavnější role patří například Frida, za kterou byla dokonce nominována na Oscara, film Wild Wild West nebo kultovní Desperado, kde zářila společně s Antonio Banderasem.

A za koho že je tato žhavá Mexičanka vdaná? Jejím chotěm je francouzský podnikatel François-Henri Pinaulta. Majitel luxusních značek Gucci, Bottega Veneta nebo Balenciaga je přitom o poznání starší než slavná mexická sexy kost.

Slavná kráska
I tato půvabná Mexičanka se provdala za ne zrovna krasavace. (zdroj foto: www.us.hola.com)

Slavné krásky můžete ulovit i vy

Tak co, už se cítíte lépe? Hlavu vzhůru a hurá lovit! Dodejte si sebedůvěru! Když i tito muži dokázali ulovit ženu  o několik úrovní výše, než je jejich běžná liga, zvládnete to taky! Slavné krásky jsou přece stále jen ženy.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Celebrity a sekty: která podivná religiózní sdružení mají mezi svými členy slavné osobnosti?

Celebrity za hranou. Kteří známí slavní a bohatí si dovolují a jednají na úkor ostatních