Šílené erotické pomůcky, které opravdu nechcete mít doma. Co třeba kolík ve tvaru Ježíše, umělá noha nebo nafukovací kachna pro vašeho psa?

V normálním sex-shopu tyhle kousky neseženete. Většina z nich navíc vypadá, že je navrhovali lidé, kteří mají o sexu jen velmi mlhavé představy. Jak se ale říká, každé zboží má svého kupce. Jaké erotické pomůcky jsou ty nejbizarnější?

V normálním sex-shopu tyhle erotické pomůcky neseženete

Nafukovací pana? V 21. století je to už trochu středověk, ale někdo má prostě laciný plast rád. Nafukovací masturbátor YiFeng jde ale s dobou, a tak vám k potěšení nenabízí simulaci prsaté blondýny nebo černošky. To by bylo trochu rasistické, že? A tak je celá tahle hračka v neutrálním barevném provedení průhledného plastu. Pokud máte chuť souložit s duchem nebo sáčkem do koše, je tohle vaše horká volba.

Pro fanoušky zombie-sexu

Umělá vagína? Nu, ještě před pár lety by si na flash-light masturbátory nikdo nevsadil, a nyní dominují trhu se sexy hračkami. Jenže lidé mají někdy zvláštní chutě. Hodně zvláštní. A právě proto je tu společnost Synthetics, která dodává umělou vagínu Vajankle, zasazenou do věrné kopie lidské nohy. Možná, když jste tak trochu nekro, nebo sexuálně neukojená zombie.

Svět se zajímá o to, kolikrát…

Příkladem nesprávného použití moderních technologií je masážní návlek na penis, který dodávala společnost Sexfit. Myšlenka to nebyla špatná: intenzitu a frekvenci impulzů, kterými vás bude tenhle kroužek obšťastňovat, budete řídit přes svůj chytrý telefon. Problém? Tahle data se veřejně nasdílela na váš profil. Takže každý se mohl dozvědět, kolik ehm… prostě jako on-line krokoměr.

Co se děje uvnitř?

Co si budeme povídat, podstatou sexu je průnik něčeho někam. Kam? No, to je právě ono. Nejistota už vás ale trápit nemusí, pokud máte nefalšovaný značkový Pleasure Periscope. Vážně. Prostě jej zasunete, kam je potřeba, a můžete se podívat, jak to vevnitř vlastně vypadá. Je to dost zvláštní hračka i pro gynekology-amatéry.

A co děti, mají si kde hrát?

Vzrušuje vás bolest? Tak to se poptejte u svého oblíbeného dodavatele na Jack Hammer Johnson Pogo. Co že to je? Rozměrná hračka, která do detailu vychází z designu dětské hopsací tyče. Znáte to, nohy dáte na madla, chytnete se držadel a balancujete během skákání. V pořádku.

Tady je to podobné, jen je tu maličkost v podobě dilda navíc. To zavedete na správná místa, a můžete skákat až do ráje. Nebo na nejbližší pohotovost, podle toho, jestli dřív přišel orgasmus, nebo trvalé genitální trauma.

Erotické potěšení: Vysaje a vyleští

Řekněme, že v Japonsku prodáváte automatická leštidla na boty. Prostě robotický kartáč, který současně vysává drobky. Ale kšefty nejdou, jak mají. A tak vezmete své super-rotující čistidlo, zasadíte ho do hi-tech designového obalu, a začnete jej prodávat jako vakuový masturbátor, který má uživatelům zvýšit délku i objem. Že to zní šíleně? Přesně takový je ale původ hračky známé jako A10 Cyclone SA.

Když cítíte víru hluboko uvnitř

Anální kolík? Inu, proti gustu… ale anální kolík ve tvaru malého Jezulátka? Na tomhle produktu jsou zneklidňující hlavně dvě věci, a třípalcový průměr to překvapivě není. Za prvé: výrobek byl uveden ve stylové krabici s popiskem „Každý potřebuje ve svém životě Ježíše“. A za druhé? Tahle záležitost je beznadějně vyprodaná.

Myslete na zvířátka

Pes je nejlepší přítel člověka. Bez legrace. Takže tak nějak chápeme, jak těžké to pro něj musí být, když na něj přijdou touhy a obskakuje cokoliv, co uvidí. Asi každý jsme to někdy cítili stejně. A právě proto je tu Hotdoll, čtyřnohá gumová kachnička, kterou mu můžete pořídit. Za 5000 korun je to dokonalý kauf, ne?

Autor: Radomír Dohnal

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nevěstince se silikonovými pannami jsou skutečností a ve světě jich přibývá! Je sex s umělou ženou nevěra? A je to vůbec sex?

Sex s roboty se pomalu stává realitou. Jaké přináší dilema a čím může být lidstvu prospěšný?