Nevěstince se silikonovými pannami jsou skutečností a ve světě jich přibývá! Je sex s umělou ženou nevěra? A je to vůbec sex?

Nevěstinec s erotickými umělými pannami nedávno otevřel i v Praze. Ve světě už chvíli tenhle trend funguje. Opravdu chceme souložit s figurínou?

silikonové panny

Zdá se to přitažené za vlasy, ale je to realita současnosti. Tento nápad přišel poté, co se v jednom rakouském privátu stala „umělá“ prostitutka populárnější, než její „živé“ kolegyně. Jeden německý hampejz se proto rozhodl, že všechny zaměstnankyně propustí, a nahradí je silikonovými napodobeninami. V nabídce jich má dokonce 11, a všechny jsou doslova na roztrhání! Že hrozí nahrazování pracovníků v továrnách roboty je nepopiratelný fakt, ale že jsou ohroženy i prostitutky by asi nikoho nenapadlo! Až doteď.

Vítejte v budoucnosti!

Zní to jak z filmu Total Recall. Ale ani ve starých sci-fi by nikoho nenapadlo, že vznikne poptávka po souloži s „neživým“ předmětem. Pravda, připomíná sice ženu… ale i tak. Dekadence v rozvinutých zemích je prostě na tak vysoké úrovni, že někteří neví, co roupama dělat. Pro bordely je to ale určitě návratná investice, jak potvrzuje zájem o umělotiny. Jejich pořizovací cena je sice vysoká, ale tyhle pracovnice se zkrátka nikdy neunaví, ani neodjedou v létě na týden k vodě. Makají i přes svátky a o Vánocích, a vše, co potřebují, je jen důkladně vyčistit. Mimochodem, tohle musí být teprve zajímavý job.

Jeden má rád brunety, druhý blondýny

Samotné panny jsou samozřejmě detailně propracované modely. Žádné nafukovací lolity, jaké se dají běžně koupit v sex shopech. Panny mají vlastní kostru, která je pohyblivá, a jejich vzhled se skutečně blíží realitě, jak jen to nejvíc jde. Silikon je naopak příjemný a „jako živý“. Ne nadarmo se těmto figurínám říká real dolls. Jejich cena se pohybuje od 30 do 150 tisíc, a na netu mají weby firmy, které vám vytvoří „ženu“ podle vašich představ. Zvolíte výšku, robustnost, nezbytnou velikost poprsí, pozadí, boků, barvu kůže, očí i rtů. Stejně tak účes, délku vlasů i jejich barvu. Chcete ji mít dole vyholenou? Preferujete trochu toho ochlupení, nebo dokonce neoholenou? To všechno si můžete vybrat. Jen si to najděte, je to zábava, i když vám celý nápad přijde uhozený.

Jako živá. Jako…

Milovníci BDSM privát s pannami nejspíš nenavštíví, protože umělá kráska vás prostě trýznit nebude. To zatím nedokáže. Nesváže vás a nebude vám nadávat. Bohužel, nebude ani mluvit. Vlastně od ní nemůžete očekávat žádnou aktivitu, ale co si budeme nalhávat, v tom jsou s některými placenými milenkami nastejno. Silikonová panna je ale pořád jen umělá hračka. Nebo není?

Pokud je neživá figurína vnímaná jako předmět, může se vám zdát pitomé, že by si za soulož s ní někdo platil. Pokud to ale je pouze neživá věc, je možné na ni žárlit? My myslíme, že je odpověď jasná. Zkuste se svojí přítelkyně zeptat, co si o tom myslí. Určitě bude minimálně v šoku. V dnešní době, která se staví víc a víc na hlavu, bychom se ale nedivili, kdybychom za chvíli vídali nabízet poukaz do bordelu s pannami jako vhodný tip na vánoční dárek!

Autor: Eduard Havel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Real dolls. Kolik platíte v bordelu s panenkami?

Dějiny prostituce a eskort servisu. Co všechno jste nevěděli o nejstarším řemesle?