6 zemí, kde kvete sexuální turistika aneb jak to chodí ve světě?

Turistika se sexuálním podnětem doznala v posledních několika letech obrovského rozmachu, což s sebou nese nejenom řadu příjemných okamžiků a vzpomínek, ale také rizik. Předně se jedná o sexuálně přenosné choroby a výskyt významné násilné kriminality, s níž je poskytování sexuálních služeb nedílně spojené.

sexuální turistika

Přesto sexuální turistika láká a věnuje se jí obrovské množství lidí po celém světě. Pojďme se tedy podívat na nejvýznamnější bašty sexuálního turismu.

Německo

U našich západních sousedů je prostituce a poskytování sexuálních služeb na ulici velmi rozšířené. Možná se vám to bude zdát divné, ale tento obor je v Německu zcela legální a lehké děvy se tedy nedopouští ničeho nezákonného. Tato poněkud neobvyklá legislativa je ovlivněná hlavně dlouhou historií prostituce, která se podle některých zdrojů datuje až k roku 1200.

O to překvapivější je, že pracovní nabídky do sektoru sexuálního turismu jsou veřejné a často jsou nabízené prostřednictvím personálních agentur. Vykřičené domy jsou zkrátka pevnou součástí německé ekonomiky, a i když je jejich provoz spojený s nemalou kriminalitou, poskytování sexuálních služeb je stále na vzestupu.

Dominikánská republika

Další velmi přívětivou destinací, kde kvete sexuální turistika, je Dominikánská republika. Pokud byste chtěli okusit umění exotických a vášnivých slečen, asi nebude lepšího místa, kam byste se měli vydat.

Poskytování sexuálních služeb je rozšířené hlavně v centrálních oblastech republiky, konkrétně v Santo Domingo a Puerto Plata. Na každém kroku zde narazíte na otevřené nevěstince, svatební salóny a spoře oděné prostitutky. Není proto příliš překvapivé, že je Dominikánská republika zemí se 4. nejvyšším počtem sexuálních pracovníků na světě.

Malajsie

Přicházíme k dalšímu obrovskému paradoxu. V Malajsii je prostituce z hlediska legislativy nelegální, ale přesto se tato země řadí k nejoblíbenějším destinacím sexuálního turismu. Prostitutky a nevěstince jsou zde na každém kroku a poskytování erotických služeb nijak neskrývají.

sexuální turistika
Hledáte trochu exotiky, pak se vydejte za dobrodružstvím do Malajsie. (foto: 123RF)

Největší popularitou se pyšní oblast Kuala Lumpur a Penang. Drtivá většina sexuálních pracovnic však nepochází z Malajsie, nýbrž ze sousední Číny. Pokud tedy toužíte po troše erotické exotiky, bude Malajsie tím pravým místem.

Španělsko

K jihoevropské baště klasického turismu patří neodmyslitelně kromě mořských plodů a zmrzliny i sexuální turistika. O Španělkách se přece jen traduje, že jsou neuvěřitelně vášnivé a v posteli divoké, což řada z nich opravdu potvrzuje. A muže to láká.

Touha po poznání vede sexuální turisty hlavně do oblasti kolem Madridu, Barcelony a také na ostrov Ibiza. Ten je po celém světě proslulý svými bary, krásnými slečnami a uvolněnou atmosférou, kde není k sexuálním radovánkám daleko.

Nizozemsko

Země plná tulipánů je někdy považovaná za vůbec nejpopulárnější destinaci, kde kvetou nejen tulipány, ale i sexuální turistika. Prostituce je totiž v Nizozemsku zcela legální, a dokonce je regulovaná státem, což se dá považovat za světovou raritu.

sexuální turistika
Holandsko, země tulipánu a prostituce. (foto: 123RF)

Největších erotických zážitků se vám dostane v Amsterdamu. Tomu se někdy přezdívá jako město červených luceren. Mezi zkušenými sexuálními turisty se dokonce traduje, že právě v hlavním městě Holandska zažijete ty nejlepší chvíle rozkoše.

Filipíny

Ostrovní stát nacházející se v jihovýchodní Asii přišel k sexuální turistice doslova jako slepý k houslím. Hlavním impulsem k popularizaci nevěstinců a prostitutek byla paradoxně druhá světová válka. Během ní na ostrově začaly vznikat první bary plné spoře oděných a atraktivních slečen, u nichž se měli spojenečtí vojáci odreagovat před bojem.

Tato na první pohled neškodná aktivita se ovšem rozšířila natolik, že se Filipíny v současné době řadí k top místům sexuální turistiky. Podle nejnovějších statistik na ostrově pracuje přibližně 800 tisíc lidí v sexuálních službách, což rozhodně není málo.

Láká vás vyzkoušení sexuální turistiky? Vydejte se do některé z populárních erotických destinací a zažijte nezapomenutelné chvíle s atraktivními slečnami z různých koutů světa. Nezapomínejte ale, že ďábel (žena) nikdy nespí.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Nejoblíbenější sexuální polohy: Zopakujte si postelový základ

Kovbojové z Divokého západu: Rozuměli byste jim?