Samička z Divokých koček Piper Perabo. Už nemňouká. Ale je ještě pořád sexy?

Sladká i dravá, naivní a chtivá. Tak se nám kdysi představila Piper Perabo. Co jí zůstalo ze sexy těla a sladký tvářičky? Tomuhle nebudete rozumět!

Kdo by neznal film z roku 2000, ve kterém čerstvě plnoletá Violet v podání americké herečky Piper Perabo opouští rodné New Jersey, aby si v New Yorku splnila svůj sen.

Mladá a naivní písničkářka se chce prosadit jako zpěvačka, ale skončí v baru na pozici divoký kočky, která chlapy pod pultem obírá o prachy i zdravý játra. No, kouká se na to pěkně, Piper měla celkem hezkou tvářičku i tělo (166 centimetrů, 53 kilo), což jí, zaplať pánbů, zůstalo i na prahu čtyřicítky! Že by nějaká magie?

Sýr je taky lepší, když dozraje. Foto: Pinterest

Sýr je taky lepší, když dozraje. Foto: Pinterest

Hvězdy, které nestárnou

Ano, 31. října bude téhle milfce s anglickými, německými, irskými a norskými kořeny a dvěma mladšími bratry 40 let, i když na to holka vůbec nevypadá. Dá se vlastně říct, že zraje jako víno, tudíž se může zařadit po bok dalších žádaných starších celebrit, jako jsou například Jennifer Lopez (47 let) nebo třeba třiačtyřicetiletá herečka a producentka Alyssa Milano ze seriálu Čarodějky. To je ta, která je jako jedna mála sexy i s krátkými vlasy. Ale zpět k Piper. Kde je jí konec?

30. září letošního roku se jako host zúčastnila jedný talk show, takže sami můžete posoudit, jestli by i teď, po tolika letech, stála za hřích, když provozuje kardio plavání a věnuje se power józe…?

Zepředu i zezadu (pořád je to dobrý)

Na první pohled celkem neprůbojná bruneta, barvící se na blondýnu, má za sebou už hezkých pár počinů, včetně filmů V utajení (Annie), Dokonalý trik (Julie) nebo Svatba ve třech (Rachel).

Po baru už neskáče. Poznali byste ji? Foto: Pinterest

Po baru už neskáče. Poznali byste ji? Foto: Pinterest

Z výčtu je jasné, že se stále zaměřuje hlavně na komedie, horory a akční filmy, takže žádná změna – ostatně jako v jídle. Pořád miluje pizzu s krabím masem nebo artyčoky a pořád ze všeho nejradši pije cappuccino. Jestli ji na něj pozvěte, tak pozor, tohle hřiště už je obsazený.

Divoká kočka live

Piper už je dva roky vdaná za režiséra a scénáristu Stephena Kayema, se kterým se zasnoubila v roce 2013. No a teď je k vidění v seriálu natočeném podle skutečného právníka Marka Geragose a televizní producentky Wendy Walker.

Příběh sleduje zákulisí dramatického vztahu kriminálního práva a médií, kdy se vlivný právník a televizní producentka snaží manipulovat zprávy a názor diváků. Jedná se o americký dramatický televizní seriál Notorious, kde se Piper představuje s méně známým hercem Danielem Sunjatem.

Pokud na to chcete mrknout, je nevyšší čas. Seriál se vysílá na stanici ABC od 22. září 2016. Takže kapesníky do ruky, začínáme! Na rozjezd si můžete připomenout Pipeřino sladký období. Normálně nostalgie. Jeď, holka!

A jak to s Piper máte vy? Taky jste ji milovali – nebo ještě milujete?

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Je jí 51, má sexy tělo a žádného muže. Courteney Cox se vdávat nebude!

Megan Fox se rozvádí a pomlouvá sociální sítě