Rozvod Tomáše Řepky. Nasadila mu manželka parohy? A na kolik si teď přijde?

Bouřlivák Tomáš Řepka má prý v revíru škodnou. Byla mu manželka nevěrná? Takhle to dopadá, když si vezmete modelku!

Řepka a Erbová

Podle statistik řepka zabije ročně stovky srnců. (Je totiž první zelenou potravinou, ke které vyhladovělá zvířata po zimě tíhnou. Jenže rostlina obsahuje látky, které konkrétně srncům ničí játra, plíce i nervovou soustavu. Ti pak umírají.) Řepka je prostě zbraň… I ten druh, který má dvě ruce a dvě nohy!

Fotbal versus hokej

Totiž, koho teď má v merku Tomáš Řepka (41), bývalý fotbalový obránce a reprezentant, je jasné. Hokejku Michala Gulašiho, devětadvacetiletého obránce (!), který momentálně hraje za HC Karlovy Vary. Co mu tenhle chudák udělal?

Borci v ringu

Podle bulvárů z Extra ošmatlal životní partnerku Vlaďku Erbovou, která se tak dopustila prohřešku vůči manželskému slibu a životu. Dojde na pěstní souboj? Možné je všechno, a tak přijímáme sázky. Guláš má 182 cenťáků a 82 kilo, Řepa měří 183 centimetrů a váží o kilo méně. Fyzické dispozice jsou tedy srovnatelné, akorát Michal je o celých 12 let mladší. Ale, stojí to vůbec za to?

Modelkovský syndrom, který chápeme

Hokejka Gulaši skoro rok chodil s modelkou Anetou Vignerovou a najednou, jako když do něj střelí, naveze se do vdané modelky a manikérky Vlaďky (34), která zahřívá postel rebelovi Tomášovi? Tady něco fakt smrdí. Tipujeme, že někomu ale už doopravdy došly nervy a taky prachy. Jasně, že za to může Řepa… Asi nikdy nebyl oporou, i když… Kámoše v nouzi nenechá. On prostě „pomáhá“, kde může. Hlavně na hřišti. Video jako důkaz…

Když prasátko nestačí

Podle dostupných zpráv se v dluzích hrabal a hrabe dál. A jelikož exmanželce Renče neplatí výživné na dvě děti, je proti němu vedeno několik řízení. Exekutoři zpeněžují jeho movité věci, což byl a je problém číslo jedna. Vlaďka sice 5. srpna na svém facebookovém profilu vyvěsila bolestné vyjádření, ale tyhle řeči se říkají jen tak…

„Naše manželství prochází dlouhodobou krizí, kterou se snažíme společně s Tomášem řešit. Zvažujeme i rozvod. Je to naše společné rozhodnutí, které zrálo v obou delší dobu a je to pro mě stejně jako pro Tomáše těžké rozhodnutí. Nicméně si za ním stojíme a prosíme všechny, aby respektovali naše soukromí, které přes média řešit nebudeme. Z tohoto důvodu nebudu poskytovat médiím žádná vyjádření a budu se soustředit na náš vztah s Tomášem a děti.“

Zakázané uvolnění

Soustředila se tak, že jezdila za Michalem? Kluci ze Super tvrdí, že do Třince, kde hokejka žije, vedly všechny cesty, jenže, kde je důkaz? Modelka zatím jen mlčí a vystavuje na své zdi citáty a životní moudra. A možná přemýšlí, jak uživí luxusní vilu v Černošicích u Prahy. Ano, to je ta, kterou stále nemůže prodat. (Její současná cena je 35 milionů.)

Kdyby to klaplo, tak hokejista v extralize si v průměru vydělá 140 tisíc korun měsíčně v základu. Vlaďka se prý chce údajně vracet ke své původní profesi manikérky. Dohromady by to možná nějak vyšlo. A co Řepa? Ten do toho zase zahučí.

Média v pozoru

Předchozí rozvod ho stál majlant. Ačkoli situace se opakovat nebude (krátce po svatbě v srpnu 2013 se manželé Řepkovi rozhodli podepsat zpětně předmanželskou smlouvu), ale i tak nejspíš zapláče. Nebo se nad všechny dluhy a údajnou nevěru povznese? Ne, ne, i kdyby se fámy nepotvrdily, Řepa bude chtít cítit krev. Jenže my v pěstním souboji sázíme litr na Michala… Co vy?

Víte, že…

… modelka Vlaďka Erbová a fotbalista Tomáš Řepka se zasnoubili v prosinci 2011 a vzali se v červenci 2013. Mají spolu tříletého syna Markuse a bydlí již ve zmíněných Černošicích, kde má vilu i Radovan Krejčíř. 

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

6 ztřeštěností ze světa fotbalu, které jste netušili

5 top spekulací a fotbalových přestupů léta