Reboot Strážců vesmíru překvapuje moderními kostýmy. Co dalšího nás čeká?

Přední pozici hitovek módních trendů v posledních týdnech jednoznačně obsadila pětice modelů kostýmů z nových Strážců vesmíru. Stejné zůstaly tak akorát barvy, jinak se vše kompletně obměnilo, což platí také pro celou garderobu padoucha Rity Repulsy, v samozřejmém doprovodu kompletního hereckého obsazení a vedoucího režiséra spolu se scénáristy.

Styl Iron Man

Nová, mladá parta Strážců vesmíru se nemohla obejít bez revolučního přístupu ke změnám ve svém oblékání. Hedvábné kombinézy s kosočtverci a motocyklistickými helmami nemohly za žádných okolností znovu uspět, a tak se různobarevní hrdinové dočkali oděvnické modernizace ve stylu Marvelu. Jejich nové uniformy nyní doopravdy připomínají skoro až Iron Manova brnění, k čemuž hojně přispívá jak ryze technický a robotický vzhled, tak světlý, chromatický hrudní plát. Červený strážce dokonce mixuje právě červenou barvu se stříbrnou, čímž přirovnání bez okolků nasazuje korunu.

Neuvěřitelná podobnost

Neuvěřitelná podobnost

Neokoukané tváře

Fotku s moderními kostýmy doplňuje také jedna společná v civilu, a my tak můžeme vidět nové tváře našich starých hrdinů z oblíbeného kultovního seriálu. Za červeného rangera se oblékne Dacre Montgomery, růžová bude Naomi Scott, žlutá Becky G., černého rangera bude představovat Ludi Lin a v poslední řadě se jako modrý ranger představuje RJ Cyler. Pětičlenná parta výtečníků nezáří nijak slavnými jmény, což je ale dobře, protože tak nebude ve skupině nikdo nad ostatními vyčnívat výraznějšími hereckými úspěchy a popularitou. Kdo ví, ta může přijít potom.

power-rangers-cast-image

Partu ze střední ještě nikdo nezna

Hrůzostrašná Cetkie proti světu

Se známostí ale totéž nemůžeme říct o hlavním padouchovi, bývalého seriálu i blížícího se filmu, kterým je opět úhlavní Nemesis mladých Strážců, Rita Repulsa. Tu si v rebootu střihne Elizabeth Banks, kterou většina diváckého publika z kin zná jako představitelku „módní vizážistky“, ale především morální podpory dvojice hrdinů Hladových her, Cetkie. I přes tunu make-upu ve filmu, kde pomáhala Katniss a Peetovi, byla její tvář stále srovnatelná s tou v reálu. Ve Strážcích galaxie ale její postava projde opravdovou vizuální proměnou. V jedovatě zeleném kostýmu, s líčením a kožními implantáty je Elizabeth Banks k nepoznání a hrozivá zároveň.

rita-repulsa-elizabeth-banks-00

V8žně je skoro k nepoznání

Návrat k začátkům

Režisér Dean Israelite po svém loňském Projektu minulost připravil rebootu start od klasické dějové zápletky starého televizního seriálu. Nikdo zatím nemůže vědět, jestli se filmové provedení uchytí, a tak by nemělo stejně smysl začínat od menších ryb. Hlavním chodem je proto rovnou již zmíněná Rita Repulsa, která se snaží se svými nestvůrnými poskoky ovládnout svět, a v cestě jí stojí jenom těch pět středoškoláků. Ti však mají na své straně nadlidské schopnosti a také jedno velké eso v rukávuMorfujeme!

maxresdefault

Kdysi dávno…

Jak se vám nové kostýmy líbí?

Autor: Jan Marek

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Thor, Hulk a… Cate Blanchett v Ragnaroku? Kdo s kým, kdo z koho?

Bojovníci a další drsňáci, ze kterých (ne)šel strach