Reboot Pobřežní hlídky má první ženskou tvář

O tom, že se Pobřežní hlídka vrátí v roce 2017 ve filmu, se už nějakou dobu ví. Nedávno však studio Paramount Pictures konečně rozčíslo herecké obsazení.

Úzký kroužek sexy plavčíků a plavčic odstartoval Dwayne „The Rock“ Johnson, který se svými téměř dvěma metry a sto dvaceti kily převážně tvořenými příčně pruhovanou svalovinou rozhodně dokáže nažhavit ženskou část publika. Faktem ale zůstává, že na nejsledovanější kultovní seriál všech dob kulili oči hlavně muži. Kulili oči především na zakulacené tvary Pamely Anderson, jejíž plakáty svého času zdobily pokoj nejednoho teenagera. A tak není divu, že daleko více očekávanou novinkou v rebootu zůstává zaplnění ženského místa po Johnosově boku.

S Rockem už má svoji minulost

Nově potvrzený Zac Efron svým rozběhem v plavkách s plovákem v ruce určitě splní sen leckteré mladé dívce, ale chlapy stále čekají na tu sexy kočku a… v závěsu za ním skutečně přichází. Paramount Pictures nově odhaluje jako první z ženského hereckého obsazení Alexandru Daddario, známou z katastrofického filmu s The Rockem, San Andreas. Alexandra začátkem listopadu figurovala v přední pozici na listu sedmi jmen diskutovaných potenciálních plavčic, které by mohly doplnit tým. Možná se tak v závěsu za ní dočkáme Niny Dobrev, Ashley Benson nebo divoké karty v podobě exotické muchachi Biancy Santos. Ústřední trio je prozatím ale jisté.

The Rock a Alexandra Daddario

The Rock a Alexandra Daddario

Bude to komedie

Režii dostane do rukou jistý Seth Gordon, autor několika mála komedií jako například Šéfové na zabití. Filmová Pobřežní hlídka v jeho podání také vypluje na vlnách komediálního charakteru. Někde v Californii totiž jistá vlnami omývaná dokonalá pláž padne do oka bohatým podnikatelům, kteří si ji představují více pro průmyslové využití. Hrozbu v podobě ekologické katastrofy s plováky v ruce mají odvrátit právě testosteronem nadupaní plavčíci Dwayne „The Rock“ Johnson, Zac Efron a prozatím samotinká ale patřičně vyvinutá Alexandra Daddario. Na další doplnění týmu se zatím můžeme jen těšit, snad nám nevypadnou oči z důlků… anebo doufejme, že ano!

Autor: Jan Marek

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Největší filmové propadáky roku 2015

3 super filmy, které nikdy nevznikly