5 outfitů, s nimiž zamířit na první rande a zaujmete

První rande je nejen pro ženy, ale také pro muže intimní záležitostí, kterou chce zvládnout a na které chce zaujmout. A i když si to mnoho mužů nepřiznává, jistý podíl na dobrém prvním dojmu má jejich vzhled. Bohužel, rčení “šaty dělají člověka” je opravdu pravdivé, proto se inspirujte několika outfity, ať zabodujete.  

první rande outfity

Mnozí pánové mají ten problém, že si neumí vybrat dokonalý outfit na první rande (a nejen na něj). Zkrátka se jim žádné oblečení nelíbí nebo mají pocit, že jim žádné nesluší. Anebo zkrátka nemají cit pro módu a jejich výsledné outfity nestojí za to. A právě pro všechny tyto pány jsme vytvořili outfity, z nichž si stačí pouze vybrat.  

Outfit č. 1 – na pohodu 

Pokud nejste milovníky elegance a formální outfit vám je zcela cizí, zaujměte outfitem “na pohodu”. Skládá se z džínů, které mohou být mírně roztrhané. Ideální však bude, pokud to budou takzvané joggers čili kalhoty, které mají u kotníků gumu. K tomu si oblékněte tričko jedné barvy s prodlouženou délkou čili zadní část bude o něco delší a bude vám hezky zakrývat pozadí.  

Možná si říkáte, že zatím je outfit poměrně nudný, ale s jeho sestavováním nekončíme. Na tričko si oblékněte stylový bomber (vzor nebo barva je na vás), k tomu Air Max tenisky (nebo jinou podobnou obuv například v bílé barvě) a hodinky na ruku. Outfit posunete o level výš, pokud si na hlavu nasadíte kšiltovku.  

první rande outfit

Na tričku a džínách není nic špatného. (foto: 123RF)

Outfit č. 2 – gentleman 

Jestliže si myslíte, že na dámy uděláte větší dojem v outfitu složeném z elegantnějších kousků, dobrá, máme pro vás opět tip. Oblékněte si volnější kalhoty, které si u kotníků ohnete. Působí to ledabylým, leč stále stylovým dojmem a na formálnosti se opravdu neubírá.

Do kalhot si zakasejte lehkou, bílou košili, na ruku připněte hodinky s řemínkem (ideálně koženým), do ruky vezměte pracovní tašku (pokud jdete na rande rovnou z práce nebo pokud tak chcete působit), do pasu pásek stejné barvy jako řemínek u hodinek a na nohy mokasíny nebo polobotky.  

Nemusíte se však bránit ani teniskám bílé barvy, které by neměly být příliš masivní – spíše jednoduchého provedení, ničím nevynikající.  

první rande gentleman

Do restaurací se hodí být za gentlemana. (foto: 123RF)

Outfit č. 3 – free style i na rande

Patříte mezi vášnivé nákupní maniaky a ve vašem šatníku nechybí dnes velice stylová košilová bunda, respektive košile a manšestrového materiálu? Pod košili si oblékněte jednobarevnou košili s kapucí, k tomu přidejte černé nebo jinak zbarvené džíny s dírami a na nohy zvolte opět oblíbené tenisky.  

Svůj outfit opět můžete zpestřit tím, že si na ruku připnete hodinky masivnějšího tvaru a na hlavu dáte kšiltovku oblíbené značky. Jestliže potřebujete schovat své cennosti, jako je telefon nebo klíče, přes rameno si přetáhněte ledvinku.  

košile na pohodu

Košile je trefou do černého. (foto: 123RF)

Outfit č. 4 – ležérní elegance 

Je vaším cílem zkombinovat jak prvky ležérního outfitu, tak prvky toho elegantního stylu?  tato kombinace vypadá naprosto fantasticky! Opět začínáme volnějšími formálnějšími kalhoty, které u kotníků ohrnete. Jak již bylo zmíněno, vzbudí to takzvaný “free” dojem. Místo košile však vsaďte na jednobarevné tričko (může být i polo tričko), na nohy pak nazujte opět tenisky.  

Abyste outfitu dodali špetku jinakosti a trochu šmrncu, doporučujeme si pořídit klobouk, který jde s touto kombinací naprosto fantasticky do kupy.  

Outfit č. 5 – pohodlnost nadevše

Jestliže jste si na první rande naplánovali túru do přírody, nesázejte na nic jiného než na pohodlnou a stylovou teplákovou soupravu. Tento outfit se však opravdu hodí pouze do přírody, jinak si ho na první rande neberte.  

Opět můžete zpestřit zmiňovanou košilí, respektive košilovou bundou. Na nohy znovu nazujte oblíbené tenisky, na hlavu kšiltovku, která podtrhne pohodářský styl. 

první rande teplákovka

S teplákovou soupravou za sportem. (foto: 123RF)

FOTO: 123RF

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Pánská móda podle rappera Draka a zpěvák Harryho Stylese

Veganská móda má problém. Ukázalo se, že životnímu prostředí škodí víc, než se myslelo. Zachrání nás klokaní kůže?