Pánská móda podle rappera Draka a zpěvák Harryho Stylese

Tito dva pánové se stali definicí pánské módy několika posledních let. Každý si jde svou cestou a každý z nich má fanouškovskou základnu čítající několik milionů lidí. Dnes se podíváme na módní zoubek slavným zpěvákům. Jaká pánská móda u nich převládá?

pánská móda

Rapper Drake a volnočasová pánská móda

Těžko bychom si slavného rappera uměli představit v barevných košilích s volánky. Drake nejen, že skvěle rappuje, věnuje se dobročinným činnostem a sbírá jeden úspěch za druhým, má i skvělý vkus.

Respektive má ve svém týmu někoho, kdo mu skvěle radí, jak působit na fanoušky, aby se s jeho stylem ztotožnili. Někdo, komu není pánská móda rozhodně cizí.

Nosí oversized mikiny

Mezi jeho nejčastěji oblékané módní kousky patří značkové mikiny. Jakési poznávací znamení rapperů po celém světě se samozřejmě nevyhýbá ani Drakeovi. Gratulujeme mu ke skvělému vkusu, protože jeho kousky se vyznačují kvalitou a výbornou kombinací barev.

Rozhodně ale nevolí slim fit módu, do svého šatníku preferuje oversized kousky. Nejvíce se k němu hodí zelená, khaki a šedá barva, které velmi často obléká. Mikina je většinou s kapucí a bývá doplněna dalšími volnočasovými kousky oblečení.

Drake a barevná trika

Jasně vyjadřuje svůj názor a je jasné, že ve smokingu jej potkáte skutečně jen stěží. Místo toho si Drake oblíbil volná basic trika s kulatým výstřihem u krku. Stylově čistá trika bývají, co se střihu týče dost na jedno brdo, o to více se ale vyřádí v jejich barevnosti.

Ta je totiž pro slavného zpěváka typickou. Nebojí se ani maxi potisku a šílených barevných kombinací. To je teprve super pánská móda!

Když už to musí být – jednoduchá pánská móda

Ani Drake se ale občas nevyhne situaci, kdy se musí hodit do gala. Na předávání hudebních cen je jasně dán dress code, a ten musí i on dodržovat. Když se ale na červeném koberci objeví, rozhodně nečekejte žádné volány a kudrlinky.

Zvolí jednořadý oblek v neutrálních barvách a k němu triko nebo rolák, maximálně jednobarevnou košili. Celek pak vyjadřuje minimalistický přístup k módě, rozhodně nechce vyčnívat. Výrazný je dost svým zjevem.

Drakeův styl je jednoznačně mužský, minimalistický a osobitý ve své jednoduchosti. Nejčastěji jej uvidíte ve volných kraťasech nebo džínách. Oblíbil si i sportovní teplákové soupravy.

Harry Styles a jeho pánská móda

Tenhle týpek se toho rozhodně nebojí! Bývalá hvězda One Direction, ve kterém mnozí vidí minimálně vizuálně nástupce Micka Jaggera, se vyznačuje osobitým stylem a nechává rád prostor pro fantazii a provokaci.

Na rozdíl od drsného rappera, jehož outfity jsou stále na jedno brdo, se u Harryho nikdy nudit nebudete. Občas budete mít problém, co s očima. Těch prvků je prostě někdy až příliš.

Barevné obleky

Stylový Harry rád chodí v oblecích, a to především jednobarevných – vidět ho můžete v červeném saku a kalhotách, jak to válí na kytaru a zpívá, v šedém obleku, nebo třeba v modrém. Harry se rozhodně barev nebojí a na jevišti nezapadne ani náhodou!

Když si na sebe nějaký ten bláznivě barevný oblek vezme, většinou se jedná o dominantu v jeho vzhledu, kterou se nikterak nesnaží přebít dalšími barevnými doplňky. Vkus mu tedy rozhodně nechybí. A šik pánská móda také ně.

Třpyt a lesk aneb pánská móda jako dříve

Harry se dokonce během posledních několika měsíců dokázal stylizovat do pop ikony ze sedmdesátek. Na pomoc si přizval blyštivé dokonale padnoucí materiály a doplňky – třeba tehdy, když vynesl zlatou třpytivou košili s vázací mašlí u krku v kombinaci s fialovým sakem se třpytivými odlesky.

Podle svých slov se při svých outfitech nechává ovlivňovat stylem Davida Bowieho nebo Micka Jaggera z legendárních Rolling Stones.

Hlavně nezapadnout

Zpěvák moc dobře ví, že talentovaných muzikantů je spousta. Aby nezapadnul do šedého davu, občas se objeví i na módní akci, jako tomu bylo i v případě Met Gala v roce 2019. Tam si to přištrádoval v botách na klínku a průsvitném topu, pod kterým mu vykukovalo tetování. V uchu měl rebelskou náušnici. Fotografové se mohli zbláznit!

Oba pánové ovlivňují pánský svět módy, každý svým způsobem. 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Veganská móda má problém. Ukázalo se, že životnímu prostředí škodí víc, než se myslelo. Zachrání nás klokaní kůže?