Co dát na svůj profil na seznamce? Buďte při hledání partnerky úspěšní

Současná doba je bohužel taková, že mnoho z vás nemá čas na seznamování se se slečnami. Drtivá většina známostí skončí pouze sexem, protože ani jeden z milenců nehledá dlouhodobý vztah. Není se čemu divit, když prakticky všichni upřednostňují pracovní kariéru před rodinou.

profil na seznamce

Pokud se do této skupiny neřadíte a chcete-li poznat partnerku na celý život, určitě vyzkoušejte online seznamky. Jejich základem je ovšem precizně vyplněný profil, díky němuž se pro ženy stanete atraktivními. Jenže jak by měl profil na seznamce vypadat?

Už od začátku buďte upřímní

Možná si budete říkat, že na svůj profil na seznamce si můžete napsat téměř cokoliv. To je samozřejmě pravda, ale pokud budete lhát, nepočítejte s tím, že si najdete partnerku na celý život. Veškeré informace na vašem profilu musí být pravdivé, a to i přes to, že nebudete na první pohled vypadat tak atraktivně.

S falešnými informacemi možná okouzlíte více partnerek, ale mějte na paměti, že pravda vyjde dříve či později stejně najevo. A jak si chcete obhájit, že jste své přítelkyni již od začátku lhali?

Jakmile do svého osobního profilu vyplníte chybné nebo zavádějící informace o své maličkosti, připravujete si půdu pro malér. Žena na první schůzce stejně zjistí, že nejste tak okouzlující ani vtipný, jak jste uváděl na svém profilu. Cílem každého partnerského vztahu je přeci vzájemná úcta a láska. Partnerka vás musí mít ráda takového, jaký jste.

Uveďte požadavky na partnera

Chcete se vyhnout tomu, aby vám na seznamku psaly i ženy, které pro vás nejsou atraktivní? Jednoduše uveďte požadavky na svou partnerku do osobního profilu. Pokud máte něco, čemu se bráníte nebo naopak něco, co požadujete, rozhodně to nezapomeňte v profilu poznamenat.

Tímto jednoduchým gestem ušetříte spoustu času, protože se vyhnete konverzaci se ženou, s níž se vlastně nechcete seznámit. Dejte si však pozor na přehnané informace. Každá žena nemá ideální tělesné míry a nechová se jako Angelina Jolie. Proto buďte při uvádění požadavků na partnerku nohama při zemi.

Jak mít odlišný profil od ostatních?

Správně vytvořený profil na seznamce by měl být ideální kombinací mezi dostatkem osobních informací, a zároveň trochou tajemna. Ženy milují poznávat tajemné muže a vy alespoň získáte dost témat k rozhovoru při osobním setkání.

Soustřeďte se také na odpovědi na přednastavené otázky. Pokud je žena na svém profilu uvádí, tak vždy vymyslete energickou, vtipnou, ale věcnou odpověď. Nikdy neodpovídejte stroze pouze jedním slovem, ale snažte se ženu zaujmout, aby měla důvod o vás přemýšlet. Jakmile se vám to podaří, máte z poloviny vyhráno.

Co o sobě napsat?

Nejobtížnější částí tvorby profilu na online seznamce je pravděpodobně sepsání osobních vlastností. Jen velmi málo lidí dokáže své já ohodnotit objektivně. Většina z nás se buď pasuje do role hollywoodské hvězdy, nebo se naopak zbytečně podceňuje. Máte-li s tímto problém, nebojte se oslovit důvěrné kamarády, kteří vám upřímně a narovinu řeknou, co si o vás myslí. Nemějte obavy ani z negativních vlastností.

Pokud například uvedete, že nemáte rádi chození do divadla, potenciální partnerka nebude takovou informací překvapena. Důležité je opět přemýšlet s lehkým nádechem vtipu. Ženy totiž v drtivé většině případů hledají partnera, s nímž se cítí dobře a s nímž si užijí spoustu zábavy. Až na druhém místě je poté vzhled a fyzická přitažlivost.

Tvorba profilu na seznamce není zase tak složitá, jak by se na první pohled mohlo zdát. Pečlivě se zamyslete, buďte upřímní a nebojte se použít nadsázku nebo lehký vtípek. Vždy však pouze do té míry, aby to ženy na seznamce pochopily.

FOTO: 123RF

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Manuál komunikace na seznamkách. Nedělejte tyhle chyby!

Internetová seznamka: Jak uspět. Vyzkoušejte osvědčené tipy