PRODEJ LÍSTKŮ NA HOKEJOVÉ MS V ČR? FRAŠKA!

Svátek hokeje. Obří show. Mistrovství světa je v této sezoně v ČR. Máte lístky? Tak to máte štěstí! O ty se totiž lidé doslova rvali.

Dlouhé fronty na lístky na MS v hokeji 2015

Předprodej odstartoval

Předprodej vstupenek na MS v Praze a Ostravě byl „zahájen“ v úterý v 8:00. Hokeje lační fanoušci nocovali u pražské O2 arény, tisíce dalších se s úderem osmé hodiny vrhly na online rezervační systém! Ten ale samozřejmě vydržel jen chvíli a zhroutil se. Veškeré jeho další fungování se tak proměnilo v loterii, za kterou by se jeho správce rozhodně nemusel stydět, protože loterie jsou jeho hlavním předmětem podnikání!

Nažhavení fanoušci

Spousta fanoušků si na úterní dopoledne vzala dovolenou, cestovala stovky kilometrů. Mnohdy marně a zbytečně. Kolaps systému nakonec znamenal, že lepší pozici měli ti, kteří pro nákup lístků zvolili internetovou rezervaci. Rozdíl v kvalitě služby byl ale asi takový jako mezi trabantem a velorexem! Ani na internetu nešlo vše bez problémů. Když už se lístek či jejich balíček podařilo zarezervovat, ještě to nutně neznamenalo, že se rezervaci podaří nešťastným fanouškům zaplatit dřív, než propadne!

Překupníci si mnou ruce

Lístky přes zásadní problémy zmizely rychlostí světla. Otázkou ovšem zůstává, kam. Internetové aukce se už teď hemží nabídkami překupníků, kteří svoje lístky temperami asi nemalovali. Pokud tedy lístky na MS chcete, bez šance jistě nejste. Ale počítejte s tím, že někdo na vás setsakramentsky vydělá! Oficiální ticketing totiž po 7 hodinách hlásil vyprodáno. V drtivé většině šlo o rezervace, ale i tak je zřejmé, že získat vstupenky na MS bude den ode dne složitější!

Chystáte se na MS také? A lístky máte? Napište nám!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Slovan – Sparta? Slovo ostuda dostalo nový rozměr!

Deset dosavadních nej kvalifikace na EURO 2016