Nejdůležitější zákony maloměsta

Život na maloměstě má své zákonitosti. Pro obyčejného chlapa není vždy úplně jednoduché se v něm vyznat. My vás ale ve štychu nenecháme.

Život na maloměstě není pro padavky!

Alkohol

Zapomeňte na to, že byste někoho kompromitovali alkoholem. Maloměsto chlastá extraligu a největší notorici většinou sedí na radnici! Podezřelí budete v momentě, kdy vás místní hospody nevcucnou alespoň dvakrát týdně.

Informace

Městský úřad rozhodně vynechejte. Pokud potřebujete info o komkoliv z města, obsluha místních náleven vás nezklame. Servírky a pinglové vědí vše, nebo minimálně znají někoho, kdo ví, co potřebujete. A ani to moc nestojí!

Sex

Maloměsto je pravým Sin City! Spí tu každý s každým, většina to o sobě ví, pomlouvá ty ostatní za zády a všichni se pak svorně tváří, že se nic neděje a každý žije šťastně v monogamním vztahu!

Peníze

Kdo má prachy, maloměstu vládne. Stačí trošku zachrastit měšcem a máte pod palcem všechny od místních fotbalistů po sdružení aktivních seniorů! A to jsou zásadní organizace!

Soukromí

Na maloměstě neexistuje! Vše co děláte děláte pod dohledem těch nejvšímavějších sousedů a známých! A stejně tak oni pod dohledem vaším. Maloměsto je v podstatě reality show bez televize!

Žádný med

Co je malé, to je milé. V případě maloměsta na to ale zapomeňte! Život na maloměstě není pro padavky! Když šéf místních nimrodů vezme v hospodě na náměstí starostu do kravaty, policisté se sázejí, kdo v tuhém boji vyhraje! Starostova žena mezitím „kontroluje“ šéfa opozice! V jeho ložnici!

Život na maloměstě umí být všelijaký, ale určitě vás nenudí. Na nudu totiž není čas. Nebo vy už snad víte, že sousedka ze třetího to táhne s kapitánem fotbalistů? Vaše zážitky s maloměstem čekáme do komentářů!!!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

7 důvodů, proč bychom nejeli do Ruska!

Pupkaři? V posteli to neskutečně válí!