10 nej kvalifikaci na EURO 2016

NEJrychlejší gól dal zatím Lichtenštejnec Büchel. Blbý je, že to bylo do vlastní brány a odstartoval tak čtyřgólovou nadílku Rusů do sítě Lichtenštejnska. Teda vlastně dvougólovou, protože druhý gól byl taky vlastní. Burgmeier asi nechtěl nechat Büchla ve štichu! Tomu my říkáme  kámoš s velkým (K)!

NEJvětší překvapení je dosud výhra Albánie v Portugalsku. Branku Albánie, která znamenala tři body, vstřelil útočník pražské Slavie Bekim Balaj. Jako nechceme nic hrotit, ale až se Ronaldo domákne, že jim dal gól slávista….

NEJvíce gólů zatím vstřelili Poláci, kteří porazili 7:0 Gibraltar. Jasně, pěkný (Robert Lewandowski obstaral hned čtyři góly úplně sám), ale přijde nám dost nefér machrovat na stát, který má ani ne 28 tisíc obyvatel. FUJ!

NEJvětší smůlu měli Holanďani. Gól Václava Pilaře asi viděli všichni. Naše redakce stále slzí! Smíchy.

NEJvětší radost udělaly kvalifikační zápasy našim reprezentantům Tomáši Rosickému a Petru Čechovi. V Anglii totiž leští lavičky v Londýnských velkoklubech Arsenalu a Chelsea, a to asi není úplně zábava ( i když za ty prachy, hele…)

NEJvětší snipeři jsou Irové, kterým na dva góly v Gruzii stačily tři střely na bránu za celý zápas (a nebo je gruzínský gólman díra, ale to nevíme, jelikož zápas nikdo z nás neviděl, protože to nikoho nezajímá)

NEJvíc žultých karet padlo shodně v utkání Řecko – Rumunsko a Ukrajina – Slovensko. V každém devět. Ach, ta sousedská kočkovaná, ta prostě z obliby nevyjde. Přeborníkem je Rumun Marica, který stihl hned dvě v rozmezí 13 minut.

NEJvětší tele je po prvních zápasech Bosňan Pjanić, který v 89. minutě neproměnil penaltu a Bosna tak prohrála s Kyprem 1:2. Na Kypru mu už začali stavět sochu, protože naposled vyhráli ještě někdy za krále Klacka.

NEJzuřivější bestií je  Zlatan Ibrahimovič ze Švédska, který v zápase s Rakouskem odborně vyloktoval Davida Alabu. Asi „odměna“ za gól, který před tím Alaba dal. Tak gratulujeme!

NEJvtipnějším TV redaktorem byl klasicky Čapoun. To jinde nevymyslej. Aspoň teda doufáme, že ne!

Tak naviděnou příště, vážení sportovní přátelé!