Proč mít stylové tetování aneb jak mít úspěch u žen?

Tetování bylo ještě před několika desítkami let považováno za označení darebáka a kriminálníka, který neměl ve slušné společnosti co dělat. Naštěstí se postupem času vnímání tetování ve společnosti posunulo, takže je dnes vnímáno celkem s povděkem.

proč mít tetování

Zejména ženy doslova ujíždějí na pánských tetováních, protože podle nich jsou muži s tetováním zdravější a atraktivnější. I to je tedy odpovědí na otázku „proč mít tetování“. Není tedy pochyb o tom, že chlap s tetováním nemá o pozornost žen nouzi.

S tetováním to určitě nepřehánějte

Ne nadarmo se ovšem říká, že méně je někdy více. Ženy mají rády tetování, ovšem pokud se necháte tetovat po celém těle, určitě se žádné atraktivní slečně nezavděčíte. Klíč k úspěchu je totiž v decentnosti, správném umístění a samozřejmě i střídmosti.

Tetování pokrývající celé mužské tělo neponechává žádný prostor k ženské fantazii, což bohužel negativně ovlivní vaši atraktivnost u drahé polovičky. Jakmile máte tetování i na obličeji, můžete v očích žen vypadat jako grázl.

Velikost tetování souvisí s osobností muže

Je celkem zřejmé, že velikost a motiv tetování souvisí s přesvědčením a způsobem myšlení muže. V případě decentního tetování na správném místě vás žena vidí jako atraktivního, otevřeného a moderního muže, který sleduje poslední společenské i módní trendy.

Všichni muži moc dobře vědí, že na velikosti záleží a v oblasti tetování lze toto nepsané pravidlo také uplatnit. Právě velikost tetování totiž evokuje povahu svého nositele. Menší motivy si nechávají tetovat klidné, rozvážné a profesionálně smýšlející osoby. Naopak čím větší tetování je, tím je mysl muže dobrodružnější a akčnější.

Jaký zvolit motiv u tetování?

Proč mít tetování už víme. Ale jaký motiv případně zvolit? Ženám je celkem jedno, zda máte na předloktí vytetovaného delfína, kotvu, houslový klíč nebo nějaký motivační citát. Pokud už se ovšem rozhodnete pro tento osvědčený způsob zatraktivnění, mělo by pro vás tetování mít i určitý význam.

Inkoustový motiv vytvořený na kůži je přeci jen trvalou ozdobou, které se rozhodně rychle nezbavíte. Na druhou stranu je tetování skvělým prostředkem, jak nenásilně a vcelku originálně vyjádřit vaše skryté myšlenky nebo touhy, aniž byste museli svému okolí cokoliv vysvětlovat.

Necháte-li si vytetovat tajemný obrazec, máte u žen daleko větší šanci. Proč? Protože ženy od přírody láká poznávání neznámého. Aby žena přišla na pravý význam vašeho tetování, musí s vámi logicky trávit velké množství svého volného času, a právě během této doby jí můžete okouzlit.

Ženy milují tajemné hry a tetování je prvním významným krokem ve vzájemném poznání.

Vytetované motto je pro ženu neskutečně sexy

Není žádný pochyb o tom, že pro ženy jsou vždy atraktivní ambiciózní a úspěšní muži, kteří v životě dosáhli velkých úspěchů. Nemusíte být Jeff Bezos nebo Bill Gates, abyste dokázali okouzlit jakoukoliv ženu. Bohatě postačí, pokud si necháte vytetovat vaše celoživotní motto, kterého se držíte za všech okolností.

Zdá se vám to banální? Spojte s tetováním poutavý a napínavý příběh, jenž vám změnil život nebo jenž odkazuje na vaši rodinnou tradici. Žena bude opět muset poznávat, což vám přidává na atraktivitě.

Na co se před tetováním připravit?

Pokud vás upoutalo kouzlo tetování a chtěli byste se tímto způsobem stát pro ženy atraktivnější, není nic jednoduššího než se vydat do renomovaného tetovacího salónu. Ještě před odchodem se ale připravte na bolest.

Ano, tetování skutečně bolí a nejsou to jenom babské povídačky. Na citlivějších místech je bolest o dost intenzivnější, což může při výběru vhodného místa pro tetování hrát roli. Při prvním vpichu volně dýchejte a snažte se zůstat uvolnění, i když to nebude snadné. Určitě nezadržujte dech, protože toto chování vede k napětí kůže a k mnohem větší bolesti.

O hotové tetování se nezapomeňte starat, abyste s ním za několik dní mohli okouzlovat dámskou část společnosti. V opačném případě nebude tetování vypadat dobře.

FOTO: 123RF

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Tetování a zdraví: Může tetování způsobit problémy?

Nepovedená tetování, za které je hodno se stydět 3. díl (30 fotek)