Přehrajto.cz: Sázka na jistotu pro online sledování i uploadování

Stahujete data z internetu anebo sledujete videa online? Ano, možná je to hloupá otázka. Dnes už prakticky všichni uživatelé online prostředí využívají jeho možností naplno. Možná i proto položíme ještě druhou otázku. Máte spolehlivý a levný program pro tyto činnosti?

online sledování

Tady už bude odpověď s největší pravděpodobností váhavá a mnohdy i negativní. Na internetu totiž existuje spousta služeb, jež umožňují jak stahování dat, tak i sledování videí, seriálů, případně čehokoli dalšího. Mnohé z nich ale fungují na nevyhovujícím kreditním systému nebo časových omezeních, případně se vyznačují jinými limity. My jsme narazili na službu Přehrajto.cz, kterou vám v následujících řádcích představíme. Pořádně jsme ji vyzkoušeli, takže se recenzi budeme snažit vést ve velmi podrobném duchu.

Když zpočátku nevěříte…

Každý z nás před realizací jakékoli platby pochybuje o její správnosti. I proto si rádi vyzkoušíme věci nanečisto bez investic. Následující zkušenost pak ukáže. Z toho důvodu jsme zvolili pouze registraci s tím, že dostaneme přístup k Premium účtu na 14 dní zdarma. To se také stalo a my jsme mohli následně vyzkoušet všechno, co služba dokáže.

Intuitivní prostředí

Než přejdeme k samotnému množství dat a charakteristice videí, musíme se pozastavit u prostředí portálu. Ano, dalo by se namítnout, že mohlo být poněkud barevnější a designově povedenější. Uživatel ale spíše zhodnotí přehledné a intuitivní vyhledávání a v neposlední řadě rychlost stahování i ostatní charakteristiky. Nejde se zkrátka kochat… V prostředí se rychle zorientujete a začnete stahovat, sledovat či uploadovat.

Expresní přenosová rychlost a HD kvalita

Na rozdíl od mnohých jiných online služeb jsme se mohli spolehnout na expresní rychlost. Videa v HD kvalitě se při sledování online nijak nekousaly a stejně tak lze hovořit i o stahování. Desetidílný seriál jsme stáhli jako malinu za několik desítek minut. Velkou výhodou je i pohodlné uploadování. O tom se ale zmíníme podrobně v závěru naší recenze.

Bez reklam a s inspirací

Spousta online streamů je typická přerývanými i pop-up reklamami. Pokud máte rozdívaný video, není nic otravnějšího. U Přehrajto.cz na něco takového rychle zapomeňte. Reklamy tady totiž nejsou podporovány. Máte pocit, že už nevíte, na co byste se vlastně měli dívat, případně jaké soubory stahovat? Ano, i my jsme neměli až tolik invence, a proto jsme se podívali na slider z úvodní strany. Právě on zobrazuje aktuálně přehrávané filmy, seriály nebo jiný obsah. Stejně tak i na podstránkách vidíte, co se momentálně nejvíce stahuje.

Ze třech tarifů si jistě vyberete

Jestliže se rozhodnete pouze pro krátkodobé užívání, máte alternativu nákupu měsíčního tarifu za 99 korun. Získáte neomezený přístup ke všem službám, a to za cenu cca 3,20 Kč na den. Ještě výhodněji vás vyjdou další dva dlouhodobější tarify. Předplacení služby na šest měsíců. Nejvýhodnější je logicky roční předplacenka denní přepočet činí 2,40 Kč.

A jak lze realizovat platbu? My jsme vyzkoušeli expresní bankovní převod. Stahovat a sledovat jsme mohli fakticky ihned. Jinak ale není problém platit kartou či prostřednictvím SMSky. Tady ale počítejte s příplatkem, na který jste ostatně provozovateli služby upozorněni předem.

Lákavý provizní program

Minimálně za vyzkoušení stojí také provizní program tohoto portálu. Podmínky jsou opravdu atraktivní. Vždyť za přivedení nového partnera můžete mít 10% provizi! Zkusili jsme dokonce uploadovat video. Provozovatelé slibují až 900 korun měsíčně za video, které je zhlédnuto cca 2000×. Náš snímek neměl takovou sledovanost, přesto jsme si přišli na něco přes 300 korun. Pokud bychom takto pokračovali, bez problémů za chvíli pokryjeme náklady na výdaj za roční předplatné prémiového účtu.

A naše závěrečné hodnocení? Pokud bychom jej měli vyjádřit hvězdičkami, tak by služba získala minimálně 8 z 10 hvězdiček.

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Anonymita v online diskuzích. Nutnost nebo zbytečnost?

Nové výrazy ve slovníku. Může za to internet a sociální sítě!