Potraviny, které stoprocentně podpoří vaši sexuální výdrž! Zachrání vás nejen banán

Mezi Štědrým dnem a Silvestrem se podle různých statistik nejvíc souloží! Jste na takovou porci sexu připraveni? Nepodceňujte adventní čas a již teď sáhněte po nějaké ze sedmi potravin, které prodlouží vaši sexuální výdrž!

potraviny na sexualni vydrz

Podle kliniky Mayo, což je nezisková organizace a mezinárodně uznávané prestižní americké lékařské výzkumné a vzdělávací centrum a zároveň univerzitní nemocnice v Rochesteru v Minnesotě, jeden ze tří mužů je v určitém bodě svého života postižen předčasnou ejakulací nebo erektilní dysfunkcí. A to pochopitelně vede ke ztrátě sebedůvěry, partnerským konfliktům a depresím. Taky už jste měli tu čest?

Předčasná ejakulace nastává, když vyvrcholíte ještě dřív, než byste sami chtěli. Erektilní dysfunkce je zase popisována jako stav, kdy jste sice vzrušení, ale do penisu se nedostane dost krve na to, aby došlo k erekci. Nebo se erekce nedá udržet po dostatečně dlouhou dobu, takže si o uspokojivém pohlavním styku můžete nechat jenom zdát.

Pochopitelně, že jste v rozpacích, vždyť sexuální vytrvalost je něco, na čem je postavená mužská podstata.  Naštěstí, co se týče stravy a sexuality, příroda vyžaduje minimum, a to dostatečně prosté, sloužící k zachování jednotlivce a druhu. Zatímco fyzické cvičení je pro sexuální maraton přínosné, zdravá strava složená z borůvek, fíků, syrových ústřic, arašídů, česneku, banánů a čokolády vám poskytne pomoc, jakou hledáte. Jak to?

1. Borůvky

Borůvky jsou považovány za „super sexuální“ jídlo pro muže, které funguje jako staré známé modré pilulky. Jsou totiž plné sloučenin, jež pomáhají uvolnit krevní cévy a zlepšovat krevní oběh v těle. Kromě toho jsou napěchované vlákninou, což pomáhá vytlačit nadbytek cholesterolu ze systému, a to ještě dřív, než se vstřebá a uloží do tepen. Nižší cholesterol a zvýšený průtok krve mají za následek prudký nárůst krve do penisu během sexu, což způsobuje pevnější a delší erekci. V zimě seženete borůvky sušené, stačí zavítat do obchodu se zdravou výživou.

2. Fíky

Fíky mají vysoký obsah aminokyselin (bloky pro všechny hormony), které zvyšují sexuální vytrvalost. Nedostatek těchto aminokyselin může způsobit snížení sexuální vytrvalosti nebo touhy po sexuální aktivitě. Zajděte do supermarketu, fíky jsou běžně k dostání už snad všude možně, jen na poště ne.

3. Syrové ústřice

Syrové ústřice se mohou pochlubit velkým množstvím zinku, který je důležitý pro testosteron, spermie a produkci spermatu. Produkce testosteronu u mužů ovlivňuje sexuální touhu, sílu a sexuální vytrvalost. A bonus navíc? Syrové ústřice obsahují hormon dopamin. To je ta chemická látka, která vytváří pocit štěstí a zvyšuje touhu člověka po prodloužení sexuálního aktu. Samozřejmě, že když máte zinku málo, můžete se dočkat sexuálních dysfunkcí, impotence a problémů se sexuální výkonností. Akorát s čerstvostí syrových ústřic to je momentálně docela zapeklité…

4. Arašídy

Arašídy (nebo také burské ořechy) patří ke slušným zdrojům aminokyselin a L-argininu, který je nezbytný pro zvýšení sexuální výdrže u mužů. Uvolňuje totiž krevní cévy v penisu, způsobuje větší průtok krve do potřebných oblastí a zvyšuje sexuální vytrvalost během sexu. Nutno dodat, že ořechy a Vánoce k sobě prostě patří! Dopřejte si porci navíc, nebudete litovat!

5. Česnek

Česnek obsahuje alicin, tedy sloučeninu, o které se předpokládá, že zvyšuje průtok krve do pohlavních orgánů. A právě onen zvýšený průtok dohlíží na to, že penis je déle vzpřímený. Instantní vytrvalost jedna báseň! Akorát si po konzumaci česneku vyčistěte zuby. Pro jistotu.

6. Banány

Některé vědecké poznatky se opírají o to, že banány mohou zvýšit sexuální vytrvalost zvýšením mužské energie během sexu. Prý je to proto, že jsou naládované enzymem nazývaným bromelin. Ten zlepšuje mužskou sílu, sexuální vytrvalost a zvyšuje libido. Banány jsou také dobrým zdrojem vitamínů skupiny B, které zvyšují energetickou hladinu těla během sexuální aktivity. Dejte jí taky jeden kousek, vždyť se na to tak pěkně dívá, když si ho dá do pusy!

7. Čokoláda

Ano, i čokoláda může být přínosná, co se zlepšení vaší sexuální vytrvalosti týče, neboť se může opřít o silné anabolizéry, podporující produkci vlastního testosteronu. A taky fenylethylamin a alkaloidy. Fenylethylamin, jen tak mimochodem, patří mezi chemikálie podporující sexuální pocity, zatímco kofeinový efekt alkaloidů zvyšuje energii, čímž zlepšuje sexuální vytrvalost. Být čokoholikem tedy není od věci! Je libo arašídy v čokoládě nebo polomáčené banány?

A čím se dopujete právě vy?

Autor: Merlin

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT:

Ze spinneru sexuální hračka. Americký trh šílí! A jaké podobné hračky teď frčí?

Když chlapa před i po sexu bolí hlava. A není to výmluva! Co se děje?