Co dělat, když se partnerka v posteli příliš krotí?

Mnoho mužů se čas od času dostane do vztahu s partnerkou, která je v posteli poněkud vlažnější. Příčin může být hned několik a z jejich odhalování si pánové mohou udělat vcelku zábavnou hru. Jaké jsou ty nejčastější důvody, že se ženy v posteli neumí dost odvázat?

partnerkav posteli

Že se partnerka v posteli příliš krotíí? Nejprve je třeba si uvědomit, v jaké fázi se váš vztah s onou dámou nachází. Je totiž rozdíl mezi příčinami krotkých projevů v posteli partnerky, s níž máte dlouhodobý vztah, a ženy, se kterou se teprve poznáváte.

U začínajícího vztahu může být na vině partnerčina ostychu v ložnici počáteční stud, který po vybudování důvěry mezi partnery odezní. U toho dlouhodobého je někdy za vlažností partnerky v posteli únava, podlomené sebevědomí, jindy psychická zátěž nebo rutina. 

Začněte u sebe

Chcete-li, aby byla vaše drahá polovička odvázanější a otevřenější novým hračkám či sexuálním praktikám, budete to muset vzít přes upřímnost. Ať už váš vztah trvá měsíc nebo několik let, každá žena ocení, pokud její partner dokáže nahlas i bez ostychu vyslovit a podělit se s ní o erotické představy, jež ho lákají.

Pak ani ona nebude mít důvod nechat si své nejtajnější touhy zamčené jen ve své fantazii. 

Je partnerka v posteli střídmá? Rozbijte stereotyp 

Výjimečnost okamžiku. Často opomíjený aspekt partnerského vztahu. Každý vztah a především jeho sexuální rovina zkrátka občas potřebuje trochu závanu čerstvého vzduchu. Zkuste navrhnout neobvyklé místo pro milování anebo vtáhněte svou partnerku do hravé předehry mimo ložnici nebo gauč v obývacím pokoji před televizí.

Vždyť prostor pro vytvoření erotického napětí a sladkého očekávání, jak se bude později vaše milostná hra vyvíjet, máte i při těch nejobyčejnějších každodenních činnostech. Drobné náznaky v podobě mlsného pokukování či letmých polibků probouzí v ženách očekávání… a také nutkání, chtít víc.

Zapojte chuťové pohárky

Postelové hrátky si můžete osladit i různými dobrůtkami (některé navíc působí jako přírodní afrodiziakum), které navodí tu správnou hravou atmosféru a je jedno, zda si partnerku ozdobíte šlehačkou s kousky jahod, které budete z jejího těla postupně ochutnávat, nebo naopak nabídnete svůj poklad ochucený třeba čokoládovou polevou. Postelové mlsání nabízí mnoho prostoru pro fantazii a to je skvělý způsob, jak odbourat některé zábrany.

Kdo si hraje, nezlobí

Zapojení erotických hraček dokáže s milostným životem zázraky. Tady však je třeba postupovat opatrně. Pokud víte, že má vaše partnerka nějaký blok ohledně erotických pomůcek, je lepší začít zlehka, aby se vám místo uvolnění spíše nevyděsila.

Nemravný slovník

Některé ženy mají rády muže, kteří si umí sebevědomě a nemravně říct po čem touží. Lechtivá mluva a nemravné výrazy dokáží v některých ženách probudit sexuální dračice. I tady však platí, že je potřeba začít zlehka a dobře sledovat, jak partnerka (a hlavně její tělo) na nemravná slůvka v posteli reaguje. Pokud bude napjatá, nezvykle tichá nebo dokonce strnulá je lepší se vulgaritám propříště vyhnout. 

Erotický dáreček

Představte si, že připravíte (nebo objednáte) dobrou večeři, nachystáte uvolňující koupel, zapálíte svíčky, pustíte hudbu,… že je to moc velké klišé? Možná ano, ale s ženami tyto drobnůstky dokáží divy. Už jen vědomí toho, že se snažíte, protože po ní skutečně toužíte, je pro každou ženu velmi vzrušující.

Když k tomu všemu ještě přidáte dáreček, ve kterém najde vaše partnerka svůdné prádélko (pozor, pokud si nejste jistí velikostí, v takovém případě by to mohlo mít opačný účinek) a vyslovíte tichou prosbu, že toužíte, až ji v tom oblečku spatříte… co by pro ženu mohlo být více sexy? Takový příjemný večer bude určitě dobrým startem odvázané noci plné vášní.

Rada nakonec

Vše mezi vámi a vaší partnerkou by mělo být dobrovolné a přirozené. Není v zájmu ani jednoho z vás, aby byl jeden či druhý nátlakem vmanipulován do praktik, které mu nejsou příjemné jen proto, aby potěšil toho druhého. Dříve či později by došlo k vyhýbání se fyzickému kontaktu, což je zpravidla začátek velkých partnerských problémů.

Zpočátku to možná bude chtít o něco víc trpělivosti, ale v žádném případě netlačte na pilu. Snažte se partnerku motivovat, naslouchat jí a překvapovat. Uvidíte, že rozjezd v milostném životě na sebe nenechá dlouho čekat. 

FOTO: 123RF.com

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Sebevědomí aneb co dělat, když se vaše partnerka nemá ráda?

Dračice, nebo ne? Jak poznat, jestli bude dobrá milenka