Dračice, nebo ne? Jak poznat, jestli bude dobrá milenka

Jistě každý už někdy zažil to, že se seznámil se ženou, vše klapalo, jenže pak přišla ta palčivá otázka. Co když nebude dobrá v posteli a nebude to fungovat? Sex, ať už chceme, či ne, je totiž opravdu důležitou součástí vztahu. Je to opravdová dračice?

Milenka

Se špatným sexem to tedy společně daleko nedotáhnete. Jak tedy poznat, zda má vůbec cenu se o danou ženu snažit, nebo to bude akorát zklamání? Bude dobrá milenka?

Dobrá milenka si umí užít jídlo

Ačkoliv by se mohlo zdát, že jídlo bude mít se sexem jen pramálo společného, opak je pravdou. Obě aktivity jsou totiž výrazně smyslové, takže i konzumace jídla toho dokáže o ní dost prozradit. Jestliže si žena jídlo neumí pořádně užít, ale raději ho střídmě jí příborem, i kdyby se mělo jednat o pizzu, pravděpodobně nebude příliš dračice ani v posteli.

Pokud se totiž ve vaší společnosti nebojí do svého jídla pořádně zakousnout a nechat si umazat prsty, měli byste zbystřit, to totiž může být také znakem toho, že stejně jako si užívá jídlo, dokáže si také užít postelové aktivity.

Nebojí se zasmát

Smích je jednou z nejčastějších emocí. I podle toho, jak se dokáže zasmát, můžete poznat, co je za osobnost. Jestliže se totiž jen lehce usměje s rukou přes ústa, pravděpodobně nemůžete očekávat, že z ní bude v posteli dračice plná vášně. Naopak pokud se dokáže od srdce zasmát vašim vtipům, zřejmě se nebojí nechat svým emocím volný průchod a nestydí se.

Je samé překvapení

Jestliže ženu hned na první pohled přečtete a víte, co od ní očekávat, pravděpodobně to bude celkem nuda. Velké množství stydlivých žen se bojí ukázat v celé své kráse, a tak se raději drží zpátky a nechtějí nic riskovat tím, že by byly spontánní. To je však v posteli opravdu na škodu.

Jestliže jste tedy narazili na ženu, která je naopak nepředvídatelná a nikdy nevíte, co přijde jako další, držte se jí. Ať už vás překvapí svou reakcí, neočekávaným dárkem nebo zajímavým nápadem na odpolední program. Tato kreativita se totiž často promítá i do sexu. Nikdy se tak z erotiky nestane pouze nudná rutina, ale budete společně objevovat.

Skvěle líbá

I samotné líbání dokáže o ženě mnoho prozradit. A to nejen z hlediska toho, jak to se svými rty a jazykem umí. Důležité je také to, co při líbání zjistíte z jejího chování. Buď může být stydlivá a nesmělá, v posteli tak jen stěží zažijete skvělý a nezapomenutelný sex.

Ovšem může být také odvážná, kreativní a s bohatou fantazií, což určitě později oceníte. Ženská iniciativa a rozhodnost totiž dokáže být skvělým bonusem pro postelové hrátky.

Dobrá milenka umí tančit

Pokud se seznámíte v klubu či na diskotéce, mnohé vám to o vašem objevu prozradí. Jestliže se totiž dokáže oslnivě pohybovat po parketu, ani v posteli to nebude žádné prkno. Sledujte proto pečlivě její taneční kreace a pohyby, díky tomu poznáte, zda je opravdová dračice.

Podobně to platí i u sportovkyň, ty totiž svému tělu dokonale rozumí a umí s ním skvěle pracovat. To může zaručit, že v posteli to nebude žádná nuda.

Nudistická pláž

Tento bod se nehodí pro každou ženu, všechny totiž mají komfortní zónu někde jinde. Odmítnutí nudapláže tak nemusíte nutně znamenat to nejhorší. Nabídka výletu na nudistickou pláž vám toho ale může taky dost prozradit.

Jestliže si totiž žena dokáže nudapláž užít i přesto, že nemá tělo jako modelka, znamená to, že se za sebe nestydí a ví moc dobře, co vám může nabídnout. Ženy, které se za své tělo stydí, si sex zřejmě moc neužijí, nejvíce ho totiž ocení v posteli při zhasnutém světle. Dračice ovšem dokáže nabídnout i mnohem netradičnější zážitky.

Téma sexu je velmi rozsáhlé a lze tak jen velmi stěží odhadnout, jaká doopravdy bude daná žena v posteli. Pokud se však zaměříte na tyhle body, jistě vám to poskytne určitou představu, jak by sex právě s ní mohl vypadat.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Pokud chcete mít lepší sex, buďte v posteli drzí a sobečtí. Jak to funguje v praxi

Milostný život a sexuální lítosti. Jaký pohled mají zpětně na sexuální zážitky muži a jaký ženy?