Vyplatí se kupovat parfémy s feromony nebo jsou to jen vyhozené peníze?

Partnerské vztahy a vzájemná přitažlivost muže a ženy jsou tématem na hodně dlouhou dobu. V posledních letech se na trhu objevily speciální parfémy s feromony pro muže, jejichž působením byste se měl stát pro opačné pohlaví atraktivnější. Nabízí se ovšem otázka, zda tyto přípravky skutečně fungují, nebo je jejich pořízení jenom jednoduchý způsob, jak vyhodit peníze z okna.

parfémy s feromony

Co jsou feromony?

Ješt, než se dostaneme k tématu „parfémy s feromony“, bude dobré si osvětlit pojem feromony. Jsou to látky, které vysílají podvědomé signály ženám, v jejichž organismu by mělo obratem dojít ke stimulaci žláz podporujících sexuální vzrušení.

Feromony by tedy měli zlepšit váš milostný život, společně s tím pracovním, protože tyto látky přispívají k vytvoření náklonnosti, sympatií a romantických okamžiků, které se mohou při jednání se spolupracovníky hodit.

Jak se feromony dělí?

U parfémů s feromony je velmi zajímavé, že přítomnost těchto látek v parfému nedokážeme čichem zaznamenat. Tyto stimulanty jsou odhaleny až orgánem ležícím v patře u ústní a nosní dutiny, jenž se nazývá Jakobsonův orgán.

Například u kočkovitých šelem a koní tento orgán zaznamenává pachy související s rozmnožováním a u lidí je tento proces dosti podobný. Jakmile žena ve vaší přítomnosti ucítí parfém s feromony, mělo by ji být najednou příjemněji a měla by být o dost přítulnější. Jenomže tak jednoduché to samozřejmě není.

Fungují feromony jako magnet pro ženy?

Všichni určitě víte, že proces dobývání ženského srdce není v žádném případě jednoduchý. Někteří z vás mají více štěstí a slečny střídají s nadsázkou jako na běžícím páse, ovšem jiní z vás mají problém nalézt známost, byť jen na jednu noc.

Jaká je příčina? Určitě to není přítomnost parfému s feromony, kterým si náklonnost atraktivních žen a slečen rozhodně nezajistíte. Ženu musíte okouzlit svým šarmem, vtipem a lichotkami. Naprosto zásadním faktorem je fyzická atraktivita a sebevědomí, protože žena hledá muže s dobrou muskulaturou, který by ji udělal hezké děti.

Pokud tedy máte problém se seznámením s drahou polovičkou, měli byste zapracovat především na své fyzické kondici, povahových vlastnostech a až potom se obracet na parfémy s feromony pro muže. Ty vám nakonec mohou pomoci ve zvýšení sebevědomí. Feromony totiž ne vždy zafungují zcela dokonale, ale budete-li si sami připadat atraktivnější, rozhodně se to projeví ve vyšší náklonnosti žen.

Jaké jsou zkušenosti jiných mužů?

Zkušenosti mužů s parfémy s feromony se velmi liší. Všichni si pochvalují příjemnou vůni, kterou vaše potenciální drahé polovičky určitě ocení. Většina z těch, kteří měli možnost parfém vyzkoušet, však potvrzuje, že jenom za pomoci feromonů vysněnou ženu nikdy nesbalíte.

Vždy je třeba příjemnou vůni kombinovat s pěkným zevnějškem a vybraným chováním, pomocí něhož u ženy stoupnete na žebříčku atraktivity. Vaším cílem je dostat se mezi několik vyvolených, z nichž si žena vybere partnera. Je ale pravdou, že muži potvrzují, že příjemná vůně usnadňuje komunikaci s vysněnou slečnou, což bližší seznámení velmi usnadňuje.

Vyplatí se pořízení parfému s feromony?

Pokud si od takového parfému slibujete, že vám ženy budou klečet u nohou a žádat vás o každou minutu pozornosti, pak jste úplně vedle. V takovém případě se peníze vydané za kvalitní parfém rovnají vyhozeným penězům. Jenomže pokud chcete získat příjemnou vůni, která se bude ženám líbit, jsou kvalitní parfémy s feromony dobrým řešením. Při balení žen ovšem nezapomínejte na upravený zevnějšek, kterým můžete svou tajnou lásku okouzlit daleko víc.

Parfémy s feromony pro muže mohou být dobrým pomocníkem při získávání pozornosti žen. Určitě ale neodvedou veškerou práci, takže byste měli přestat sedět u počítače a začít na sobě pořádně makat.

FOTO: 123RF

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Parfémy s feromony. Sbalíte na ně ženskou? Známe pravdu!

Parfém z odpadu. Trend obnovitelných zdrojů vyprodukoval voňavku přímo z vašeho koše