Pánské módní trendy pro podzim 2019. Návod pro všechny, kteří chtějí zůstat v kurzu a mít styl

Teploty venku poklesly a přišel čas přihodit něco na sebe. Kdo se chce oblékat stylově, ten dá na pánské módní trendy pro podzim 2019. V čem neuděláte ostudu a co si pořídit do šatníku?

Pánské módní trendy pro podzim 2019

Pánské módní trendy pro podzim 2019 spoustu z vás potěší, protože se ke slovu dostávají osvědčené klasiky. Kdo ještě nevyhodil staré kusy ze skříně, může je teď s čistým svědomím oprášit a zařadit na ramínko vedle svých posledních kousků.

Kožená bunda navždy

I ti z vás, kteří neholdují kožené bundě, často mají jeden starý dobrý kousek v šatníku. No a teď ho využijete. Kůže je letos opět v módě, o čemž svědčí módní přehlídky s kousky v motorkářském stylu. Černá kožená bunda je taková podzimní klasika, a teď s ní budete navíc i trendy. Kožená bunda má navíc tu výhodu, že nezestárne. Kůže je prostě navždy. Když pod ní navíc oblečete nějakou další vrstvu, budete ji moci nosit až do nízkých zimních teplot.

Pánské módní trendy pro podzim 2019

zdroj: pinterest

Nesmrtelná džínová bunda

Velký návrat letos slaví džínová bunda. Ta už byla trendy mnohokrát, a teď zase vyrazila v módním žebříčku směrem k úplnému vrcholu. K dostání je kromě klasické modré i odstínech šedé nebo černé, ale faktem je, že jakýkoli odstín modré prostě vypadá nejlépe. Džínska vás moc nezahřeje, ale je ideální k vrstvení oblečení, a navíc má tu výhodu, že jí nevadí déšť, což byste u nové kožené bundy mohli řešit. Navíc se dá pohodlně složit do zavazadla, což s koženou také neuděláte.

Pánské módní trendy pro podzim 2019

zdroj: pinterest

Přes sako jedině kabát

Ti z vás, kteří nosí oblek, se neobejdou bez kabátu. Pokud chcete vypadat v obleku dobře a nechcete se v podvečer třást zimou, potřebujete si vzít něco přes sako. Jedině kabát doplní outfit tak, jak očekáváte. Jakákoli bunda zkrátka nebude na obleku vypadat dobře. Kabát něco stojí, takže budete muset sáhnout hlouběji do peněženky. Je třeba vybírat takový, aby se vám do něj vešla ramena v obleku, což je podstatně jiné, než ramena bez něj. Zvolte určitě délku ke kolenům, protože v delším prostě nebudete vypadat dobře. Leda že máte víc než metr devadesát.

Pánské módní trendy pro podzim 2019

zdroj: pinterest

Béžová!

Faktor, který se na módních přehlídkách pro podzim a zimu letos opakuje, je béžová barva. Kabát, kalhoty, košile nebo šála, to vše můžete nasadit v béžové. Spadají do toho samozřejmě i boty. Tento vzhled eleganci nezapře. Největší jistotou je tak kabát z vlněné směsi ve velbloudí barvě. K tomu bílá šála a budete vypadat lahodně jako čerstvé latté.

Pánské módní trendy pro podzim 2019

zdroj: pinterest

Křížem krážem

Crossbody trend naplno dorazil mezi nás chlapy. Tašky, taštičky i kabely se objevují napříč přes tělo na módních přehlídkách i na ulici. A nejen to, comeback zažívá i ledvinka. Po dlouhých letech, kdy byla vystavena výsměchu a nedovolil by si ji vytáhnout ani ten největší křovák, slaví tyhle praktické úložné prostory na drobnosti velký návrat. Ovšem ne kolem pasu, nýbrž křížem přes sebe.

Pánské módní trendy pro podzim 2019

zdroj: pinterest

Kapsy a cvoky

Pokud očekáváte trochu větší zimu, je potřeba nasadit pořádnou bundu. Pánské módní trendy pro podzim 2019 se inspirují praktickým oblečením horolezců a záchranářů. Mohutné objemy, velké kapsy, cvoky, délka do půli stehen nebo delší a k tomu spousta kapes, přezky nebo suchý zip. Mohou mít sportovní nádech, ale vypadají jako pracovní bundy expedice za Polární kruh.

Pánské módní trendy pro podzim 2019

zdroj: pinterest

Autor: Eduard Havel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Základní pravidla nošení pánského obleku. Co z vás udělá gentlemana a jakých nějvětších chyb se muži dopouštějí? Zkuste náš manuál!

Vousy: trend dneška. Proč nám vlastně rostou, čím je ovlivněna hustota a barva a kteří vousáči a jak pokořili světové rekordy