Připravte pro ni nezapomenutelné rande. Jak na to?

Pozvat na rande ženu, která se vám líbí, je velmi zastrašující věc. Ale pokud se k tomuto kroku odhodláte, gratulujeme – už jste překonali první překážku randění. Řekla ano? Souhlasila, že si s vámi vyjde. Něco se jí tedy na vás líbí – a teď jen třeba zjistit, co to je. A to právě zjistíte na prvním rande – setkání, kde se oba navzájem poznáváte a rozhodujete, zda existuje možnost společné budoucnosti.

nezapomenutelné rande

Aby na vás, pánové, nebyl vyvíjen příliš velký tlak, měli byste vynaložit veškeré úsilí. Je třeba naplánovat nezapomenutelné rande.

Překvapte ji

Pro ženu není nic svůdnějšího než muž, který dokáže vytvořit speciální nezapomenutelné rande úplně a překvapí ji. Udělejte jí celý den překvapení. Samozřejmě to udržujte v mezích toho, co předpokládáte, že by si užila.

Prostě naplánujte na celý den všechny aktivity, co má ráda, ale nikdy jí to neřekněte dopředu. Většina žen je jednou za čas ráda překvapena a hýčkána. Navíc, když pro ni vytvoříte tuto bezpečnou atmosféru, aby se uvolnila a užívala si, v jejích očích budete vypadat mužněji a atraktivněji.

Vyberte místo dobře

Pokud se rozhodnete klasicky pro restauraci a oba žijete ve městě, pak je pravidlo prvního rande následující: Plánované umístění rande by mělo být blíže jejímu místu bydlení, než je vaše, aby to neměla daleko domů. Rovněž byste měli na toto setkání přijít včas nebo o něco dříve než ona.

Pokud ji budete vyzvedávat autem, dodržujte také správnou etiketu automobilu – vystupte z auta, pozdravte ji a nezapomeňte jí otevřít dveře. Tato ochota není mrtvá a zanechává v ní trvalý dojem, že jste gentleman.

Věnujte jí pozornost, ale nepřekračujte to s komplimenty

Ženy tráví spoustu času přípravami, vypadají krásně a přemýšlejí, jestli si toho muži všimnou. Reagujte na její úsilí. Ženy milují, když jim řeknete, že jsou krásné.

Měli byste jí složit několik promyšlených komplimentů – a měly by být upřímné. Dejte jí vědět, že se vám líbí její úsměv nebo oči. Nyní máte její pozornost. Nezapomeňte přidat několik lichotek, které nesouvisí s jejím vzhledem, jako je její inteligence nebo způsob, jakým o něčem mluví.

Na penězích a známých záleží

Když utratíte příliš mnoho peněz na rande, žena si myslí, že se snažíte získat její náklonnost. Jděte někam, kde je to neformální. Na vaše rande by neměl být vyvíjen žádný tlak.

A pokud náhodou narazíte na někoho, koho znáte, určitě ji do 30 sekund představte, aniž byste použili slova „moje přítelkyně“. Osobní údaje jsou povinné. Poznámka: K šestému rande měla potkat alespoň jednoho z vašich blízkých přátel.

Všimněte si, co pije

Věnujte pozornost tomu, co si objedná. Pokud si dá sklenku vína, zeptejte se jí, jestli by chtěla doplnit, když je sklenice prázdná. Vypadáte tak pozorněji a ohleduplněji. Žena se také cítí dobře, když věnujete pozornost drobnostem. Ale pamatujte – s pitím to nikdy nepřehánějte!

Doprovoďte ji ke dveřím a polibte ji. Tak zakončete nezapomenutelné rande

Nejen, že je to džentlmenská věc, ale v dnešní době se chce cítit chráněna vámi. Pokud vás pozve domů jako zdvořilé gesto, na nic nečekejte a prostě jděte do toho.

Pokud rande proběhlo dobře, měl by nějak vstoupit do hry polibek. To je pro ni ujištění, že se vám líbí. Nenechte se však odradit, pokud na oplátku váhá s polibkem – může být plachá nebo nervózní. Nyní máte šanci ji pozvat na druhé rande.

Na jedno ale nikdy nezapomínejte!

Vždy byste měli být sami sebou – a to nejenom na prvním rande, ale i po něm. Nechcete, aby vás měla ráda za to, kým nejste, že? Není důvod předstírat, že jste někdo jiný, nebo lhát o své minulosti, zkušenostech nebo současném životě. Někoho to z krátkodobého hlediska můžete přilákat, ale z dlouhodobého hlediska je to zabiják vztahu.

Skutečný, autentický vztah, který je postaven na přátelství, musí být vybudován na obou lidech, kteří projevují svá skutečná já a jsou upřímní.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Tohle rande se prostě nepovedlo. Prozradíme vám, proč tentokrát seznamka selhala a čeho se příště vyvarovat

Na prvním rande za ženu utratíte nemalou sumu. S feromony můžete významně ušetřit