Na prvním rande za ženu utratíte nemalou sumu. S feromony můžete významně ušetřit

První vzájemné pohledy, první odhodlávání, první rande. Máte ale hluboko do kapsy a chcete vědět, kolik za rande utratíte? Je to docela slušná pálka. My ale víme, jak na rande ušetřit!

Ušetřit na prvním rande pomohou feromony

Máte to nejhorší za sebou, našel jste ženu, která je ochotna jít s vámi na rande.

První rande však s sebou přináší spoustu otázek

  • Kam půjdete a kolik to bude stát?
  • Koupit jí kytku?
  • Musím restauraci zaplatit já?

Všechny otázky se týkají finanční stránky a vy to víte. Jako chudý student nemůžete ženu pozvat do nóbl restaurace. Nemusíte však být jenom student, abyste si rande musel finančně dopředu propočítat a do další výplaty vůbec přežil.  Počítat však nemusíte, my to spočítali za vás.

Kolik utratíte na první rande?

Večeře 1000,-
Růže 100,-
Kino 500,-

Volitelné:
Půjčení auta/taxi 500,-

Souhrn: 2 100,- / 1 rande. Je to hodně, že?  A teď si představte, že než bude skutečně vaše, musíte tyto finance vynaložit až 5x. Nebo ne?

Zkuste alternativu a kupte si feromony

Proč? Nebude potřeba, abyste ji oslňoval penězi, protože vaše vůně to udělá za vás. Pokud si žena zvykne, že je stále zvaná na jídlo/zábavu, bude to brát za samozřejmost a bude s vámi jenom kvůli penězům. A kasička jednou vyschne, co pak?

Díky feromonům zvýšíte svou přirozenou přitažlivost a zároveň se budete spolu cítit lépe. Dalo by se to přirovnat k hormonu lásky. K hormonům lásky žádné další peníze potřeba nejsou.

Není také třeba kupovat feromony na každou schůzku. Například feromony Svádění vám vydrží až na 90 schůzek.

feromony svadeni

zdroj: shop.svadeni.cz

Jak na rande ušetřit a být za hvězdu?

Před schůzkou si aplikujte feromony na krk, nebo za ušní boltce. Hotovo? Teď už jenom potřebujete, aby žena byla ve vaší blízkosti.  Pokud chcete jít na večeři, jděte, ale nemíchejte to s kinem (a to platí i opačně). Co třeba zkusit alternativu? Když je venku hezky, vzít deku, víno, něco na ďobání a jít na piknik do přírody? Nebo místo večeře a kina si zajít na cenově přijatelnou kávu do kavárny?

8 z 10 zákazníků potvrzuje, že za ženu nemuseli tolik utrácet a dříve dosáhli svého cíle. Buďte mezi nimi i vy.

feromony svadeni

zdroj: shop.svadeni.cz

Autor: red