Největší limuzíny světa

Kde pořádně zapařit? Kluby jsou out. Pořádnou pařbu zažijete jen v obří limuzíně. Které jsou ty nejlepší?

Pokud chcete udělat pařbu, na kterou budou vzpomínat ještě vnuci vašich vnuků, tak to zkrátka nemůže být v klubu, na zahradě nebo dokonce v obýváků. Musí to být v limuzíně! Jaké jsou ideální?

Midnight Rider

Chystáte se stylově přijet do Vegas? Pak potřebujete právě „půlnočního jezdce“. Limuzína se stavěla neuvěřitelných 7 let a brázdí silnice USA. Do Česka ji nikdo neodveze, protože jen na otočení potřebuje poloměr 15 metrů. Prostor pro pařbu má 416 čtverečních stop, tedy asi 39 m2. Uvnitř najdete  3 samostatné místnosti, záchod a samozřejmě diskotéku. Pronájem není zrovna nejlevnější. Stojí 1000 USD na hodinu, ale v ceně máte 2 řidiče, hostesku i barmana. Jdete do ní?

Párty bus

Pokud se zrovna nechystáte do USA, můžete v Praze a okolí vyzkoušet Párty bus. Je to zkrátka autobus přestavěný na klub. 30 reproduktorů o výkonu 6000 wattů, 7 LCD televizorů, lasery, bar, kožené sedačky, tyče pro tanečnice, zkrátka takový normální autobus. Kapacita se udává jako 50 míst k sezení + taneční parket.

Rolls

Pokud vám zmíněné limuzíny přijdou jako póvl a dáváte přednost luxusu, zaměřte se na Rolls Royce Phantom v provedení pro 6. To sice není na nějakou megaparty, ale na takový příjemný grupáč už to není vůbec špatný. Taneční parket zde nenajdete, ale alkohol, který vás zbaví vědomí, toho tady bude dost. Zjistit cenu se nám bohužel nepodařilo, ale určitě to nebude žádná láce. On samotný Phantom v základu (ano, i zde si můžete připlácet) stojí 9 mil. Kč.

Kterou limuzíu byste si vybrali vy?

Autor: Analytik

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nejbláznivější auta světa

Nejlepší auta podle měst v ČR