4 nejlepší hry na Xbox, které zkrátí volnou chvíli + jedna navíc

Volnou chvíli si lze zkrátit různými způsoby. Zatímco někdo sází na filmy, jiní relaxují tím, že zapínají herní konzoli Xbox a pouští oblíbenou hru. Pokud se vám podařilo dohrát jednu z nejoblíbenějších, možná se díváte po nové do vaší sbírky. Abyste nad výběrem nemuseli trávit dlouhé hodiny, sepsali jsme vám pětici nejlepších, které stojí za pořízení.  

nejlepší hry na xbox

Samozřejmě opomíjíme FIFU nebo NHL, což jsou staré známé klasiky, které ve svém vlastnictví má pravděpodobně každý muž. Náš seznam zahrnuje spíše nejlepší hry na Xbox spíše akčnějšího či zábavnějšího charakteru, nad kterými snadno strávíte dlouhé hodiny, aniž byste si to uvědomovali. Tak rychle s nimi čas letí.  

Zaklínač 3: Divoký hon 

Pokud jste milovníkem fantasy a podobných žánrů, určitě už máte za sebou hry, jako je Zaklínač 1 a Zaklínač 2. Tvůrci z CD Projektu Red se rozhodli dvojici obohatit o třetí provedení, které nazvali “Divoký hon”. A už po prvním spuštění si budete jistí, že nebudete zklamaní.  

Mnoho odborníků, kritiků, ale i samotných hráčů považuje třetí provedení za doslova mistrovské dílo, na kterém se tvůrci opravdu vyřádili. A nenechali si sebemenší detail uniknout.  

Pokud hru ještě nemáte ve své sbírce, je načase si ji pořídit. K dispozici je nejen ve verzi pro Xbox One, ale také pro PC nebo PlayStation 4.

https://hry-pro-xbox-one.heureka.cz/the-witcher-3-wild-hunt-goty/

Red Dead Redemption 2 

Mezi posledními novinkami na seznamu nazvaném “ nejlepší hry na Xbox“ bychom našli i hru nazvanou “Red Dead Redemption 2”. Její předchůdce sklidil poměrně velký úspěch, proto se dalo očekávat, že tvůrci přijdou s další hrou. Řada kritiků se shoduje na tom, že se jedná o konzistentně špičkovou, techniky skoro bezchybnou hru, která v člověku umí vyvolat nejen překvapení, ale i kupu jiných emocí. A ke všemu je zábavná, což je kombinace, kterou od hry prostě chcete.  

Mluvíme o westernovém dobrodružství, které je určeno nejen pro současnou generaci. Na své si přijdou i milovníci starších her, které zaujme dokonale propracovaná grafika.  

Zatím však není k dispozici v české verzi ani s českými titulky. Na to si budeme muset ještě nějakou chvíli počkat.  

https://hry-pro-xbox-one.heureka.cz/red-dead-redemption-2/

Call of Duty: Modern Warfare 

Série her Call of Duty patří ke starým známým klasikám, které snad nikdy neomrzí. Dílů má tato hra už rovnou několik, každá další se pyšní jen stále propracovanější grafikou. Možná právě propracovaná grafika stojí za zvýšeným zájmem o poslední verzi hry nazvanou “Modern Warfare”.  

Mezi námi se jistě najde dost hráčů, kteří nad sérií her už zlomili hůl. Kvalita her se v jednu chvíli opravdu snižovala, ale i v tomto případě platí, že nic netrvá věčně. Novinka může i ty, kteří hru už dávno zavrhli opravdu překvapit. Tak jí dejte ještě šanci.  

https://hry-pro-xbox-one.heureka.cz/call-of-duty-modern-warfare/

Kingdom Hearts III 

Abychom však na malý okamžik odbočili od stříleček nebo akčních her, zmiňme si jednu novinku, a tou je hra Kingdom Hearts III. Jedná se o hru kombinující Disneyho, japonské seriály a akční hru. Co zaujmete, tak jakousi osobitost, díky které hra začala velice rychle stoupat na žebříčku popularity. I když vás tato hra může z počátku nudit (úvod je opravdu dlouuuhý), nakonec vás to doslova chytne.  

Nemusíte se obávat na první pohled dětského konceptu. To neubírá na akčnosti nebo zajímavosti. Dalo by se říct, že to je možná ten důvod, proč vás tato hra bude tak bavit.  

https://hry-pro-xbox-one.heureka.cz/kingdom-hearts-3/

Borderlands 3 

Pokud jste milovníky komiksů, pak vás zaujme hra Borderlands 3. Hra má svůj specifický humor, který se někomu může zdát možná za hranou, jinému však přijde k popukání. Co každý hráč ocení, tak hromadu úkolů, které jsou protkány působivým vyprávěním.  

V porovnání s předcházejícími dvěma díly rozhodně není trojka zklamáním. Právě naopak. Je příjemným překvapením plným vzrušující akce, divných zbraní a spousty vedlejších postav, které zpestřují děj. 

https://hry-pro-xbox-one.heureka.cz/borderlands-3/

FOTO: 123RF

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Proč je Zaklínač tak oblíbená videohra?

Hry, které vydělaly miliardy. Už dávno neplatí, že v zábavním průmyslu vedou filmy