Světové topmodelky. Nad nimi budete rozhodně slintat!

Pojďte se na chvíli zasnít a představit si, jaké by to bylo proměnit se v Kena pro jednu z těchto nádherných Bárbín. Budete slintat při pomyšlení, že byste měl vedle sebe jednu z těchto dlouhonohých krásek! Které jsou prostě nejvíc topmodelky?

topmodelky

Dáte si blondýnku, černovlásku, brunetku, Asiatku nebo černošku? Pro přehlídková mola je těchto krásek prostě škoda, měly by raději trávit čas ve vaší náruči! Pojďte se na tyto topmodelky aspoň podívat.

Cara Delevingne – blondýna s uhrančivýma očima

Anglická modelka, zpěvačka a herečka Cara Delevingne se na přehlídkových molech objevuje už od roku 2009, kdy podepsala smlouvu se svou první agenturou. Od té doby chodí přehlídky pro přední módní značky jako jsou Burberry, Zara, Chanel nebo Oscar de la Renta.

Pokud se vám líbí její andělská tvář a hluboké šedé oči, přičtěte si k tomu ještě fakt, že sama o sobě prohlašuje, že její sexualita není nijak vymezena. Tato 27letá diva se totiž nechala slyšet, že má za sebou několik vztahů, a to jak s muži, tak se ženami. Vidět jste ji mohli například v roce 2015 ve vztahu s americkou zpěvačkou Annie Clark. Později chodila s herečkou Ashley Benson.

topmodelka
Cara Delevingne je známá pro své husté a tmavé obočí. (zdroj foto: golinmena.com)

Kendall Jenner – je libo hnědovlasou miliardářku?

Americká televizní celebrita, co se proslavila po boku svých sester díky účinkování v televizní reality show Držte krok s Kardashians, se narodila v Los Angeles v roce 1995. Je nejstarší dcerou Bruce Jennera a Kris Jenner. O kom je řeč? Kendall Jenner. Její sestry patrně také znáte – Kylie, Kourtney, Kim a Khloé. Byla vyhlášena nejlépe placenou modelkou celého světa pro rok 2018. Tato překrásná brunetka s hnědýma očima má postavu laně a měří necelý metr osmdesát. Kromě toho, že ji můžete vidět na klasických přehlídkách, patří i mezi nejaktivnější modelky v rámci sociálních sítí.

modelka
Kendall Jenner je jedna z nejlépe placených modelek na světě. (zdroj foto: teenvogue.com)

Liu Wen – krásná Číňanka

Už jste viděli fotky topmodelky Liu Wen? Tato rodačka z Číny je v současné době považována za nejlépe placenou asijskou supermodelku. Šla přehlídku spodního prádla pro Victoria´s Secret, objevovala se na mnoha prestižních přehlídkách po celém světě, a pro rok 2017 se umístila mezi nejlépe placenými modelkami celého světa. Je druhou Číňankou, která se objevila na obálce amerického časopisu Vogue. Černovlasá kráska s hnědýma očima přitom svou výškou rozhodně zapadne mezi ostatní dlouhonohé krásky – vždyť měří 1,79 metrů.

topmodelka
Liu Wen slaví velké úspěchy. (zdroj foto: celebritynetworth.com)

Adriana Lima – černovláska z divoké Brazílie

Je libo trochu jižanského temperamentu? Pokochejte se krásou brazilské topmodelky. Adriana Lima se narodila ve městě Salvador v brazilské provincii Bahía v roce 1981. Dlouhá léta patřila k nejlepším modelkám světa, jako andílek přední světové značky vyrábějící spodní prádlo, Victoria´s Secret, se objevovala mezi lety 1999 až 2018.

Kromě přehlídek kolekcí těch nejvýznamnějších světových značek se představila i jako ambasadorka běžných kolekcí – například pro španělskou oděvní firmu Desigual, sportovní oblečení značky Puma, nebo šperky Chopard. Černovláska s modrýma očima, ze které přímo srší její sex-appeal a divokost, je dodnes aktivní modelkou.

topmodelka
Adriana Lima na svůj věk vypadá opravdu skvěle! (zdroj foto: fashionweekdaily.com)

Adut Akech – mladá černoška

Adut Akech je dvacetiletá modelka s kořeny v Jižním Súdánu. Již v tak mladém věku má za sebou několik prestižních přehlídek – například pro Saint Laurent. V roce 2019 byla zvolena modelkou roku na British Fashion Awards. Stala se jednou z patnácti žen, které se objevily na obálce britské verze prestižního časopisu Vogue, který spolueditovala vévodkyně Meghan, manželka britského prince Harryho. Tato 1,78 metru vysoká krasavice má hnědé oči a postavu snů. O téhle lani ještě určitě uslyšíme!

modelka
Není divu, že se mladé Adut Akech se opravdu daří! (zdroj foto: thenational.ae)

Užilo si vaše oko pořádnou podívanou? Která ze jmenovaných dam je vaše favoritka? Obdivujete blondýnky, brunetky nebo černovlásky? Nebo byste raději chtěli, aby se na vaší jachtě na moři v oceánu objevily všechny tyto topmodelky najednou? Která z nich patří mezi vaše nejoblíbenější ?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Plus size modelky. Fakt dobývají svět?

TOP 5 nejoblíbenější pornoherečky roku 2018! Které byly absolutně nejvyhledávanější?