Nejhorší videoklipy roku 2015 – peklo existuje!

Zacpěte si uši a vypíchněte oči, tohle totiž vidět nechcete! Ale pokud máte odvahu, projeďte si s námi ty nejhorší videoklipy loňského roku. Jen na vlastní nebezpečí!

Znovuzrození Maxíci

Začínáme pěkně zostra. Infantilní tlouštíci, kteří se proslavili przněním dětských hitovek, letos sice vyměnili jednoho člena, ale na kvalitě jejich tvorby se to opravdu neprojevilo. Společně s redaktory ze Snídaně s Novou pak stvořili něco, co se k jídlu rozhodně nehodí. Na textařsky vytříbenou apokalypsu z plavečáku se bez dalšího komentáře podívejte sami:

Zkrachovalá superstar Adonnis

Zvládli jste to? Tak jedeme dál a rozhodně neslevíme. Nýmand vystupující jako Adonnis neuspěl v soutěži Superstar, ale v hudebních ambicích rozhodně neslevil. Pilně koncertuje a vytváří videa, v nichž dokazuje, že pro něj angličtina není problém. Na zástupce tuzemského exportu se mrkněte tady:

Další z bizarností Miley Cyrus

S dámami, které na sobě nerady nechávají příliš mnoho oblečení, obvykle problémy nemíváme. Miley Cyrus bychom proto měli zbožňovat, ale všeho moc škodí a neustálá nahota bez špetky vkusu také zrovna netáhne. Loni to ale Miley dotáhla ještě o kousek dál. Až uvidíte nový klip, už nikdy se na batolata, lahve na kojení a plíny nebudete dívat jako dřív. A něco nám říká, že bude hůř…

Vyhlazený klučík David Rajt

Česká imitace Justina Biebera v lacláčích, to přece musí fungovat! Tuhle větu si musel někdo říct, protože jinak by tenhle klip nemohl nikdy vzniknout. Ponořte se s Davídkem do party atmosféry a nechte se unášet na vlnách autotune:

Nepovedený comeback Psy

Korejský rapper Psy před pár lety zničil internet svým Gangnam Stylem. Ani titul nejpřehrávanějšího videa na Youtube nezamaskoval zrůdnost celého konceptu a na podzim jsme se dočkali dalšího pokusu takový úspěch zopakovat. Šílený klip se zmutovaným chlapcem, absencí hudebního inovátorství a nezbytnými konfetami naštěstí stejných čísel jako jeho předchůdce nedosáhl. Zatím.

Jen růžová to může být!

Nebojíme se ani pořádně tvrdého rapu. V růžovém klipu. Že to nejde dohromady? To přece nevadí. Podivné natřásání zadnic, dětské pistolky, sandály a vpravdě nečekané zakončení jsou hlavními dominantami klipu, který do světa vypustil rapper Father:

Jak na diskoklip za pár kaček

Občas se můžeme cítit světově. Hlavně ve chvílích, kdy někdo ze západu zplodí tak amatérské video, že by se za něj styděl i Jirka Koběrský. A přesně to se v září povedlo! Nová naděje světových party se jmenuje Martti Sewell a nedokáže rozparádit ani dvě znuděné kočičky ve svém klipu. Pokud se tedy zrovna nikdo z protagonistů nehihňá tomu, jak je to celé blbé.

Ledová královna z předměstí

Rapperka Ice Queen vyhrála předminulý rok anketu Zlatý David jakožto nejhorší zpěvačka. Bohužel neusla na vavřínech a další pecku ze svého repertoáru představila i loni! Pořádnej beat a lehce nestíhající hlásek pronášející drsné hlášky o životě a paření s buchtama. Potřebujete něco víc?

Tak co, měli jsme pravdu? Pokud jste všechny tyhle poklady ve zdraví přežili, napište nám svého favorita, který by měl být jednou provždy vymazán. Ze všech análů.

Autor: Rimsy

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Kylie Jenner v novém krvavém klipu. Jak se vám líbí?

Křest CD nebo videoklipu. Český fenomén?