Módní kolekce Davida Beckhama. Jen pro opravdové chlapy!

Jste tělem i duší motorkář nebo letec? Pak si nesmíte nechat ujít trička, košile i bundy, které ohromují svým zpracováním, luxusem i pojetím. Stojí za nimi David Beckham. Co chcete víc?

David Beckham kolekce

Britská oděvní značka Belstaff, která vznikla v roce 1924 a která se původně specializovala na oblečení pro motorkáře a letce, se na výsluní dostala hlavně díky progresivní technologii a speciálním materiálům, jako je prodyšná vosková bavlna. A teď? Luxus a pohodlí. To je její charakteristika.

Být jako hollywoodský hoch

Ruku v ruce s nimi kráčí i neotřelost, která byla oceněna tím, že některé kousky této značky byly k vidění ve filmech Letec, Příběh Benjamina Buttona či Dannyho parťáci. Nicméně, jak šel čas, produktové kategorie se rozšířily i na ženy, svrchní oblečení, kabelky, obuv a doplňky. Ale duše letce a motorkáře zůstává doménou i prioritou. Komu se to právě takhle líbí?

Čutálista David? Rebelská duše

Fotbalová legenda David Beckham si od Calvina Cleina a H&M odskočil nafotit kolekci právě ke zmíněné londýnské společnosti již loni. A pro velký úspěch se rozhodl něco podobného zopakovat i letos, akorát s tím rozdílem, že v hlavní roli modela se představil někdo jiný než on.

Ve spolupráci s ním vznikla kolekce osobitých bund, džínových košil, jezdeckých rukavic nebo upnutých džín, které na sobě, stejně jako všechno ostatní, představil model Sid Ellisdon.

Proč do toho jít?

Všechny kousky spojuje rychlost, volnost, jedinečnost a spojení člověka se strojem. Objevují se i retro prvky, třeba zadní kapsy na bundě či kontrastní kožené rukávy. Nechybí ani typický biker šátek pro pořádné motoristy, který se dá úplně pohodově unosit i v době okolo podzimních vinobraní. Ale dost už řečí. Kde se to všechno dá sehnat?

Heslo: tlustá šrajtofle

Nakoupit můžete přes internetový obchod a ve vybraných obchodech. Ten český najdete v samém centru Prahy, ale rovnou říkáme, že o drobných to není. Bundy začínají na 695 librách, což je v přepočtu skoro 26 a půl tisíce. Tričko vyjde na 70 liber, tedy zhruba na 2 660 korun.

Jestli na to nemáte, zavítejte třeba pro spodky od Calvina nebo do zmíněného „háemka“, které od března letošního roku nabízí Davidovu kolekci nazvanou Modern Essentials selected. Má označení „kousky, které by rozhodně neměly chybět v šatníku moderního muže.“ Jisté je, že tam to bude levnější. Pro ty ostatní malá ukázka toho, jak to rozbalit v drsném britském stylu opravdového muže.

2 3 4 5

A jak oblečení sedí samotnému Davidovi? Mrkněte na video a kolekci z minulého roku.

Tak co, jdete do toho?

Foto: Belstaff

Autor: Daniel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Pořiďte si brýle, budete vypadat jako větší chytrák

6 módních hitů, ve kterých budete za pitomce